sjuk :/ :(

igår och idag har jag varit hemma från skolan för jag är sjuk, förkyld.  trist. jag har inte gjort så mycket, igår kollade jag på Sagan om ringen, ettan, med min syster som också är sjuk. och nu, snart ska vi kolla på tvåan. för ett litet tag sen, innan min syrra hade vaknat, kollade jag på Wallander - den svaga punkten, den är rätt bra men jag har sett den förut.

hoppas att jag kan komma till skolan imorgon, vill jätte gärna träffa alla söta kompisar igan! :)
men det är i alla fall bättre mat här hemma, :) idag åt jag VOFFLOR! :D och igår åt jag kyckling med potatiskroketter och sås. mums. ;)

men nu ska jag gå, hare bra så länge! <3

<3



You'll always be a part of me
You'll always be my friend
You'll always be the only one
I love you until the end


"

JAG VILL HA SOMMAR!

image1

ÄLSKAR

Linn Holm - du kommer alltid att vara den bästa. jag älskar dig otroligt mycket. alla stunder med dig är absolut oförglömmliga, allt vi gjort tillsammans. <3<3 vill bara att du ska veta att du är verkligen min solumate. alltid, jennifer och linn okej? det är lixom vi, du har den absolut största delen i mitt hjärta KOM ALLTID IHÅG DET! <3 :)

Elin Plahn - du är bara så otroligt snäll, du skulle bara veta hur mycket du betyder för mig. om du lämnar mig vet jag inte hur jag skulle klara mig. jag kommer alltid att vara där för dig, hoppas att du vet det. jag känner mig alltid så glad när jag är med dig och beatrice i skolan, allt blir lixom bra då. älskar dig alltid.

Beatrice Herpel - du är så rolig gumman! det passar lixom när vi är tillsammans, allt blir så kul, varje gång vi åker och shoppar eller "rider"^^ på varann i skolan. du är så rolig när du ska försöka förklara dig från något som du har sagt, haha, det funkar aldrig. men det gör inget, för du kommer ALLTID att vara min söta, lilla beatrice ändå. jag älskar dig verkligen <3

Lisa Jansson - du är så glad hela tiden, du får mig verkligen att skratta. även fast vi kanske inte är med varann lika mycket längre, så vill jag att du ska veta att jag alltid ställer upp för dig ändå. du kan alltid komma till mig. jag kommer aldrig sluta bry mig om dig. det betyder du för mycket för. <3 Älskar dig himlan.

ni kommer alltid vara mina tjejer,

Härlig lördag.

nu var lördan då slut. men jag har haft mycket kul!

jag gick upp vid 10tiden och beställde ett par shorts och en tröja från abercrombie and fitch, sedan åt jag och min syster frukost.
sen gick vi ut och solade i ungefär en timme, för det var så FRUKTANSVÄRT varmt och soligt!! =)

sen åkte jag och lisa in till stan. vi träffade beatrice och elin där, lisa köpte en väska men jag köpte inget, klänningen får jag köpa en annan dag. sen åkte jag och lisa hem och köpte lite mums på konsum ;)
haha, sen åkte vi hem till mig och nu har vi precis kollat klart på armageddon. superbra film!! =D

Härlig lördag.

:) <3

andra inlägget fredagen den trettonde, ingen otur än så länge ; )

imorgon ska jag förhoppningsvis shoppa en klänning, ett par shorts och en tröja! trevligt trevligt!!! :D

men nu ska jag kolla på prison break, första avsnittet!

Ciao! <3

en dag

Idag var jag med Beatrice, Lisa och Elin ♥ mina älskade flickor!!
Vi var i forum , där köpte jag ett nytt linne det var JÄTTE fint!!!

ikväll ska jag på opera, det ska bli kul & intressant! haha.. xD

RSS 2.0