Födelsedag, jul & nyår!

Oj oj vad mycket som är pågång nu! Jag har fyllt år, firat en riktigt bra jul och nu kommer nyår mitt i allt. Det var lite oplanerat för min del, men nu vet jag att jag och Elin ska först äta middag med Carolina, Sophia och Sanna sen åker vi ut till Linn på nyårsfekke. Kul ska det bli! Elin kommer hit ganska tidigt imorgon och börjar göra sig i ordning! Whii hihi! Förresten jag fick riktigt bra grejer i julklapp och födelsedagspresent, bland mycket annat fint fick jag det på bilden: en Diorring från sis, ett systerarmband från Thomas Sabo, jag fyller år på vintern och Carolina på hösten, därav snöflingan och höstlövet, från min älskade söta syster =) och en läppstift berlock till mitt andra Thomas Sabo armband av mormor och morfar. Nu ska jag äta god mat och ha myskväll med mamma och pappa. Puss honeys!


My point of view


jag i mitt rum


taget från fönstret i mitt rum

Vinterland


Vimpire night

gästbloggar. Jennifer sitter här med kniven mot min hals och tvingar mig skriva ett inlägg. HAHA. Det var en grym dag idag. massa chill, god mat och bra shopping. LOVE SALES! Ikväll blir det vampyr kväll, grrr... Vi ska se filmer som queen of the damned (love the boy!! så vacker), dracula och kanske en avslutning av twilight eller true blood. What the hell både twilight och true blood.

tips på blogg: sharksonheels.blogg.se

love ya!

Födelsedagsmiddag

Ikväll var det födelsedags middag på Caliente med tjejerna :D ååh vad gott och mysigt det var. Vi blev 10 st, jag fredrika, caroline, andrea, agnes, terese, hermela, sophia, carolina och sanna! Jag fick grymt fina presenter, smycken, neccesär, osvald ;), julkula och presentkort! I love my girls! Nu ska jag titta på satc i think! pussissar!!


Middag hos Sofiaa

Skolavslutning idag, OM det är skönt!! Gick runt på stan/gamla stan sen med Carolina o pappa, mysigt var det.  Ikväll har jag varit på middag hos Sofia och träffat massor av STSare :D Sofia, Agnes, Bianca och Fredrika! hihihih. Skulle ha dragit ut ikväll med Andrea och folk i klassen men det verkar inte bli något... :(.

Imorgon ska jag faktiskt jobba hahah, nämen Bree sa att hennes värdmamma hade fixat ett litet jobb till mig och henne, vi ska typ hjälpa barn att julpyssla någonstans vid Hötorget (antar att det är i nåt galleria-aktigt). Kan ni tänka er?? Jag - barn - PYSSLA?? hahahhahha, ojoj får se hur det går. Jag kanske inte har uttryckt det här i bloggen innan men jag är inte världens största fan av små barn tyvärr och inte så bra på att handskas med dem heller och pyssla är jag seriöst värdelös på. Men men , det ordnar sig! på kvällen ska jag ha en liten tjejmiddag för att fira min födelsedag (som btw inträffar om c.a 4 dagar!!!). Det blir lite blandat tjejer från klassen, STS och lite av Carolinas friends :). Kul ska det bliiii! Nu ska jag sätta mig och se på TVVV med mammi och pappi.

KISSSSSS


16 December

Jag fyller 16 om en vecka!! whii


Jag och Andrea innan julbalen!



Jag och tjejerna!


Vänner ikväll? YES


JULBAL!

Ikväll blir det julbal med skolan, Terese, Andrea, Bre och Hermi kommer hit innan och fixar sig. Whii vad kul det ska bli. Matte nationella idag förresten , aaah! Hehe nädå, det gick nog rätt bra. Hihi, skönt i alla fall att ha Matte A avklarat! =) Nu ska jag måla naglarna, roooosa. Puss


Så här såg jag ut på balen i nian (kommer se ganska liknande ut ikväll)


Nu och Då




Kenzas tävling

Heej! Jag såg just en väldigt rolig sak på Kenzas blogg! :D Nämligen att man får tävla om en "The Hills box"!! Whii!

Min motivering till att jag ska vinna är:

Jag tycker det är fabulousss att titta på The Hills, man kan försvinna iväg ett tag och bara bevaka någon annans liv, hihihih. Jag har även följt Laguna Beach och kollar gärna på The City med Whitney! Jag vill också gärna ha den för att min syster typ avgudar The Hills, hon följer det mer än mig! Dessutom är TVserier min grej över huvud taget, jag tittar mycket hellre på något avsnitt av en serie än på en film! Hahah.

Länken till tävlingen är: http://kenzas.se/

Men nu måste jag gå, ska träffa Linn! Puss&kram


Walking in memphis

Hey friendssss
Just nu luktar det kött, potatisgratäng och rödvinsås här hemma, gotttt :D Igår var jag med min favvo Elin, vi började se en film och äta brownie men det slutade med att vi bara satt och snackade och tills slut inte fattade nåt av filmen, som vanligt hahah. Riktigt myspysigt :). Idag har jag varit ute och träffat Freddii hos henne, vi bara chillaa, hihi, min absoluta favorit syssla. Jag har förresten börjat tänka lite på julklappar och har kommit på några riktigt bra, mihihih. Igår på dagen var jag med Andrea och Terese (klassen) vi gick på Blondinbellas och Tyras outlet, blev tyvärr inget köp men kul att gå dit iaf.! Ikväll får jag se hur det blir, kanske går ut med Andrea och hennes friends eller bara är hemma. Andra advent imorgon , OMG 18 dagar kvar till min födelsedag bara :D whii! Nu ska jag skriva önskelista allihopa byebye!

Christmas is in the air

Hey people!
Onsdag är det idag, och imorgon börjar VRG projekten vilket alla troligen inte vet vad det är, eller? Det är i alla fall 2 veckor i slutet på terminen , både innan jul och sommarn, då alla 1or och 2or jobbar med bara ett eller två ämnen och gör ett stort arbete i dem. Och 3orna jobbar på sina 100-poängsprojekt. I år är det samhälle och engelska för oss 1or. Man är i grupper och bestämmer sina tider sälva, så man måste ta mycket eget ansvar. Jag tycker att det låter kul och spännande ! Fast jag vet ju i och för sig lite vad det går ut på eftersom Carolina har gjort det =). Men nu håller jag i alla fall på med sista inlämningen innan projektet, geaografi, aaah ska ha projekt i det och natur nästa termin, gäsp! Carolina säger iaf att när projekten drar igång så är det riktig julstämning på skolan, mys . =). Å vissja! Tänkte säga en lista med jullåtar som jag brukar lyssna på, dom är väl rätt så klassiska men finns typ i tusen vartioner och här är mina favoriter,;)

Santa claus is coming to town - Bruce Springsteen

All I want for Christmas is you - Mariah Carey

Do they know it's Christmas - Band Aid

Fairytale of New York - The Pogues feat. Kirsty MacColl

Juligen - Just D

Happy Xmas war is over - John Lennon, Yoko Ono och Plastic Ono Band

It may be winter outside - S-Connection

Mer Jul - Adolphson & Falk

Tänd ett ljus - Triad

Tomten jag vill ha en riktig jul - Busungarna

Det här är då bara en del av dom jullåtar jag brukar lyssna på ;). Men dom är är rätt oslagbara, så bra allihop, verkligen jul för mig!! Puss på er

PS. Min favorit julfilm är såklart LOVE ACTUALLY!! DS.

Freddiiii


Bild jag hittade på fb på mig och Fredrika

1a december!!!

Ååh jag kollade på julkalendern imorse, var det nån mer som gjorde det?? :) brukar aldrig göra det faktiskt, men det kändes så mysigt nu med första avsnittet! :) hihi, den var helt okej, har varit med om både bättre och sämre, inget kommer väl slå Mysteriet på Greveholm, right? ;). Jag hade prov i svenska idag, och vid första anblicken på provet höll jag på att dö, jag fattade ingenting :p. När jag fick sitta ner och tänka lite kom jag på några saker men jag var fortfarande ganska lost... jag som pluggade igår :/. Var också hos tandläkaren, ska tillbaka dit på torsdag och han har lovat mig att jag ska få ta ut den innan jul :) whii! Nu måste jag plugga geografi (paniiiiiik) puss!


Julkalendern 2009

RSS 2.0