Sunnyyyy

Heey
Fre-lör var jag och paddlade med klassen, mysigt men det räckte definitivt med en natt ;) Idag har jag solat med Carolina, Hanna och André och bränt mig såklart :p, hehe. Det är så sjukt varmt så man smälter ju nästan!! Men härligt =) Nu är det mindre än två veckor kvar till skolavslutningen och endast nio dagar till balen! :D Ska bli såå himla kul =) Och dagen efter skolavslutningen åker jag och Elin till Gotland också , yeey ! Åh det är så snart nu! Käpte ett par jeansshorts idag från Topshop förresten, snygga och nödvändiga,. Men nu ska jag gå och göra middag, mamma och pappa har åkt till skåne idag och kommer inte hem förrän nästa söndag (när vi ska på Bruce Springsteen konsert btw) så det lär bli en vana för mig att laga mat till mig och C varje dag , haha ;). Aja heeeejdå

W715

Heey
Igår träffade jag Linn & några av hennes kompisar och hade lite grill/myskväll =) Sov hos henne till idag och var tvungen att gå upp typ åtta(!) för att jag skulle vara hos tandläkaren kvart i tio, jooobigt! ;) Men bra nyheter hos tandläkaren iaf, jag kommer förhoppningvis hinna ta ut tandställningen innan vi slutat skolan! :D Yeey! ( Om någon inte visste det så har jag haft tandställning i drygt två år och två månader ). Efter tandläkaren bar det av till Synsam och det visar sig att jag ser dåligt och behöver glasögan, haha. ;) Så jag testade några olika, men fastnade inte för något par direkt, så jag ska testa vidare.. kommer så småningom att ha linser men jag ska börja med glasögon =) Idag fick jag en ny mobil förresten, en Sony Ericsson W 715, jag tycker den är sjukt snygg! Nu ska jag umgås med familjen, ciao!


W715, snyyygg

Wiiho!

Gotland med E 12/6-15/6 :D. Btw åker jag till Skåne i helgen med C, M, mamma och pappa (är jag femte hjulet eller vad?! ;) haha) ciao! =)

Matthew Williamson för H&M

Heej
Beyonce igår var verkligen otroligt bra!! =D Riktigt kul var det, jag sjöng (skrek ;P) så mycket att jag tror C vart rätt trött på mig! Haha ;)

Idag kom H&Ms nya kollektion av Matthew Williamson och ååh vad mycket fina grejer det är, men när jag kom dit (till H&M på Hamngatan) kl halv 4 var i princip allt slut :( tråkigt! Men nu ska jag göra lite franska , ciao!

Beyonce !!!

Heey
Jag slutade 10 idag eftersom vår franskalärare är borta och jag kan jobba med SOn hemma ;) Sköööönt! Ikväll är det Beyonce på Globen med Carolina. Kommer bli gryymt kul ! :D Har någon lyssnat mycket på hennes nya album "I am... Sasha Fiers" ? Jag tycker iaf att den är skitbra. Förresten ska jag också på Britney Spears på Globen i juli, det ska bli helt sjukt kul!  Pussss

Just dance

Hejhej =)
Igår hade jag dansuppvisning typ hela dagen (från 13-20) och efter det var jag trött! Idag ska jag också ha två uppvisningar, fast det kommer nog bara bli från 15 till 20, skönt ! =) Annars händer det inte så mycket, har som sagt varit väldigt trött så jag har inte orkat göra så mycket :p. Igår såg jag först 'se upp för dårarna' och sedan 'Butterfly effect' ;). Och det var så sjukt för slutet av Butterfly effect är inte det slutet som jag har sätt förut!! Jag har sett den variationen när han dör i slutet (!), men då den var nerladdad så den kanske var fel variation, äh jag vet inte, konstigt var det! Men det är en grymt bra film iaf , verkligen värd att se, och jag har inte berättat slutet för er, för tydligen så var ju inte rätt slut ;p. Aja, ha det braa , ciao!

Fem gånger gud

Haahahaha! Fem gånger gud var riktigt bra och rolig! ;D Värd att se!

PS. The Joker - Steve Miller, världens skönaste låt? =)


Locktång

Hejsan.
Känner mig på lite bättre humör idag faktsikt =) eller alltså jag ser på allt dåligt som så komiskt :P . Matte nationella del C är iaf avklarat nu, skönt. Ikväll ska jag på Statsteatern med klassen och se typ "5 gånger Gud" , kuuuul    not. Hehe, menmen ;) annars då.. längtar fortfarande grymt mycket till sommarlovet och gymnasiet, ska bli kul och skönt att börja om på nytt =) Längar också till nästa onsdag när vi ska gå på Beyonce, hihihihi. Och sist men inte minst längtar jag till när jag ska ta ut tandställningen. Det blev en hel massa längtar nu, men det är ju mest det jag gör så.. ;P Men nu ska jag nog ta och äta middag ! Puss och hej!

Förresten.. jag tänkte köpa en ny locktång till stora lockar (typ såna som Serena brukar ha i Gossip Girl) ;). Vilken är bäst?

Babyliss Plattång & Locktång 


RSS 2.0