Länge sen nu ..

Hello !
Nu är jag tillbaka i bloggen igen. :) Hade inget att göra. Har inte hänt så mycket sen sist, spec inget värt att läsa om kan jag tänka mig. Mår inte så himla bra, har inte gjort på hela dan och inte igårkväll heller. :/ Försyljningen har börja ta språng igen & jag har ofta väldigt ont i magen. Ajaj. Igår kom pappa hem, fast bara för en vecka, han kommer hem parmanent i början av oktober, (fast man vet iofs aldrig med det :p)

Aja nu ska jag gå, Carolina kom precis hem med YSL parfymen Young Sexy Lovely, som jag beställde från http://www.bellme.se/ för några dagar sen, så den måste jag ta mig en titt på!! :D Tihi. <3


Skola imorgon :S

Heej!
Nu är jag hemma ifrån Edinburgh igen, och det är väldigt skönt & mysigt faktiskt, jag älskar var & hur jag bor! Älskar Stockholm! Men för er som inte vet det ska jag flytta igen. Japp, vi nöjer oss aldrig ;P, hehe. Nämen inte långt, kommer fortfarande bo kvar här i stan, och helst i Vasastan också. Men vi gör det här för att vi (eller pappa) ska ha mäjlighet att öppna upp ett café/bageri här i Stockholm eller möjligtvis nån annanstans. :) Men det är rätt så kul att flytta ändå, rensa ut gammalt skit & kanske köpa nytt ^^, och få inreda ett helt nytt rum! Hihi, inte helt fel. Fast jag kommer sakna den här lägenheten nåt grymt.

Men men, i Edinburgh fick jag en ny jacka/kappa av mammi och pappi , dom är så snälla. Dom sa att det var någon slags flyttpresent ;) haha. Den är röd och från Juicy Couture, åh den är såå fin. Längtar till USA där jag troligen kommer köpa massa grejer från det söta flickiga märket ! ^^ Ah, juste på tal om USA, jag vet inte vad som hände med bilden i inlägget under, är det bara på min dator den inte funkar? Aja det är iaf en cool bild på New York ;).

Imorgon börjar skolan, gaah, det känns verkligen som att sommarlovet nyss började.  Aja, det är ett väldigt bra schema vi har fått som sagt, + att det är "avskedsåret" på myrsjö, så det kanske inte blir så dumt. Men nu ska jag gå, ska nog kolla på lite SATC senare ikväll. Puss

Juicy Couture Skirted Trench Coat & Rylie Camden Jeans
Nya kappan!

Nu bär det av igen :)

Hejsan hoppsan!
Har inte så mycket att göra just nu, så jag kan blogga lite. Gårdagen var supermysig, och på kvällen kom Beatrice in till stan och sov hos mig också! =D Imorse kollade vi om våra nya scheman hade kommit, och det hade dom ! Det var nice, vi kommer sluta tidigt nästan varje dag ;) Innan vännerna gick åt vi frukost och slappade ett tag. Sen gick jag och mamma ut och handlade lite och beställde nya termins-busskort till mig & sis, och sen dess har jag typ bara packat.

Imorn åker jag tillbaka till Edinburgh, mycket åkandes fram och tillbax dit hela tiden :P Haha. Då kommer Carolina, Melker & Lucas(kusse) vara där också! (Och pappa då). Jag åker dit med mamma och kommer hem igen den 19'de. Mormor, morfar och Robert kommer också dit en sväng runt mammas 40'års dag (den 16'de) så det blir trevligt.

Ikväll ska jag och mamma äta grillad kyckling & kolla på Sex and the city, I just love love love it!!! Det är så kul, fyndigt, och otroligt bra gjort!! Gaaaaah, vad jag längtar till New York ! Aja jag ska försöka nöja mig med livet just nu. ;) Men det är bara det att jag har väntat i mer än 14 och ett halvt år nu på att få åka till The US och jag tror inte jag klarar det mycket längre! Hahaha, det där var lite av ett skämt, lite. Men tur att det bara är typ 2 och en halv månad kvar nu då..

It's gonna be a hit!


Ses när jag är tillbaka! Bye!

080808

Hej alla glada!
Idag har jag träffat min älskade vän Elin. Hon är så snäll, och vi har bra mycket gemensamt ;D Imorgon ska vi träffas igen. Då är det datum 080808 ! Wooho, 08-ornas dag ! Det ska vi fira, jag & Elin ska i princip överallt där dom ger iväg gratis-saker. Haha. Här har ni ett litet schema för våran dag; 8:45: gratis kringlor i slussen, 9:00: gratis frukost i Globen, 15:00 testa på kajak vid Strömmen, 19:00 "Live mat på taket" vid Kulturhuset, 18:00-22:00 Tävlingar osv vid stadsmuseet, 21:30 Johnossi vid Medis (?), 22:00-23:00 Fyrverkerier över Strömmen, 22:00-??(När vi vill) En stor bar vid Stureplan, efter det hem till mig (Odenplan) och kolla på Scream. ;) Jaa det finns mycket att göra. Och nån stans där emellan ska vi äta lunch & middag också ! ;) Jag är ganska säker på att allt som inte är gratis, som vi ska göra, kommer att kosta 08 kr :p hehe. Ska bli skitmysigt, och om vi får tråkigt nån gång kan vi alltid gå hem till mig och sjunga kareoke. :p Här är en länk till där ni också kan hitta saker att göra imorgon: http://stockholm.city.se/noje/2008/08/05/Allt_om_08_festen_i_stan/

Men nu ska jag jobba. Puss & hej!


I <3 Sthlm

Jobb :)

Hej allihop!
Igår och idag är det jobb som gäller. Jobb, jobb, jobb, jag gör allt för att få in lite pengar just nu; går ut med Doggy, handlar, pantar. Jaa, jag bokför tom med mamma ! :D Men det är ganska kul faktsikt. Än så länge har jag fått in 517 kr! Yey! ;) Jag försöker tjäna in dom pengarna jag har spenderat på kläder sen jag kom hem från Edinburgh. Jag har köpt en hög jeanskjol från Vila, skitsnygg, 399 kr. En blå och vit-randig blus från MQ, såå fin (speciellt med ett skärp i midjan) 299 kr på rean. Och en Jeansklänning från MQ, kommer bli grym även till höst & vintern, 249 kr på rean.

Jaa, det var det, men nu ska jag fortsätta jobba så att jag verkligen förtjänar dom här sakerna ! :D Puss

RSS 2.0