Bla..blaa...bla

Heej
Jag vet inte varför jag bloggar egentligen, jag skriver inget vettigt och ingen läser typ.. Det måste bara låta som en massa tomt babbel i era(de som nu läsers) öron.

En glad början va? Och  bättre blir det inte. Jag kan ju säga att jag inte riktigt känner mig på top.. Min hund dog i torsdags .... :( det är skitjobbigt verkligen, orkar inte ens tänka på det och skriva om det. Praoen är slut och skolan börjar snart,  och till råga på allt måste jag skriva en jäkla NO-rapport och jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, vilket gör mig ännu mer deppig eftersom jag har tänkt välja NV pogramet till gymnasiumet.. Och jag har inte gjort ett skit idag känns det som... har läst lite i engelskaboken, hmm kul va? Nej!

Aja förhoppningsvis ska jag träffa Beatrice ikväll, kanske ta en fika och prata i massor :). Vänner är verkligen bra att ha! Tyvärr ligger Elin hemma och känner sig sjuk så henne kan man inte se :(. Men.Men.Men. Lägenheten är i alla fall fin, vi hänger upp julstjärnor och har köpt julblommor såhär lagom till första advent. Mysigt.

Hejdå!

It's Christmas time!

Hej!
Alltså jag kommer verkligen i julstämning nu! Det är typ snöstorm ute, skitmysigt! Och snart ska vi packa upp alla adventlådor som är nånstans här i lägenheten ;). Åhhh jag tycker mer och mer om vår nya lägenhet, det gick jättebra att flytta förresten. :) Men nu måste jag göra mig iordning för snart ska jag sticka bort till Åhléns och praoa, hihi. Hejdå!

Flytt, prao och gamla vänner!

Heej
Idag är det torsdag och vi fick muffins i skolan! Skitsmå och inte världens godaste , men ändå! ;) Imrgon är det freeedag , yey! Då ska vi åka skridskor i skolan och sen måste jag hem och packa för på lördag flyttar jag ju! God, känns fett weird! Sen är det prao-veckan, som jag ska tillbringa på Åhléns , hihi, väldigt kul & skönt! Då kan man vara med kompisar på kvällarna också eftersom man har värsta sovmorgonen + inga läxor. Nån dag den veckan ska jag träffa min gamla vän Linn också, ååh det var så länge sen vi träffades! Så det ser ut att bli en ganska trevlig helg och vecka för mig, woohe! Aja first things first.. nu väntar både NO och SO ... :( Hej då!


Dans & julkonsert

Hejsan
Sitter här och pluggar, är helt ensam hemma... Bra eller dåligt? Hmm.. Om typ 1 timme ska jag iväg och dansa, efter det blir det en snabbdusch och sen ska jag sticka till globen för att kolla på julkonsert. Tihi , myspys ! Aja nu ska jag fortsätta med mitt. Puss och hej!


Lunchrast

Hejsan!
Sitter här i datorsalen och har lunchrast.. Trååkigt det börjar bli ;P. E & B spelar Playing with fire, gulligt.. ^^ Snart är det svenska tror jag .. :/ Längtar så mycket tillbaka till New York! Aja hejdå!


Gymnasiemässan

Hejsan!
Idag har det varit en rätt bra dag. Vi började med att gå på gymnasiemässan i Älvsjö hela klassen, det var lite halvt kaos där inne men jag hittade det jag letade efter =). Funderar väldigt mycket på Franska skolan just nu, men Enskilda gymnasiet, Norra Real och Kungsholmen är tre andra bra val... =/ Hmm.. När vi kom till skolan åt vi lunch , gott, och hade sedan debatt ! Jag älskar debatter och jag och elin var väldigt bra förberädda inför denna så det var jätte kul ! ^^ Efter det hade vi slöjd och eftersom det går bra för mig nu så är det helt okej ;). Ajaa nu ska jag plugga SO och franska. Måste hinna ducha också innan Medium kl 9! Ojdå :S! ;D Hejdå

Måndag morgon..

Heej
Shit, vad den här helgen har gått snabbt! Inget speciellt att berätta om den direkt.. Jag fick prao på Åhléns vid Fridhelmsplan, det blir nog bra. :) Men nu måste jag gå och fixa mig ! Hejdå!

Sjukhus eller Kicks?

Hejsan!
Sitter här vid datorn och försöker komma på om jag ska välja ett sjukhus att praoa på eller Kicks.. :/ Hmm svårt.. har försökt att få en praoplats på ett sjukhus väldigt länge nu och min sista chans är att min studie-vägledare imorgon ska ringa till något sjukhus .. pallar man det?? Fast om jag vill bli lärkare är det nog bra om jag får se hur det är på ett sjukhus (jag har hört typ 1000 ggr nu att det absolut inte är som på Gray's anatomy, Cityakten osv)  Annars kan jag bara ta en plats på Kicks, som ligger jättenära dit jag ska flytta, om dom har en plats förstås.. Svårt val alltså! ;) Aja, får se hur det blir , bestämmer mig imorgon :) Nu ska jag gå, hejdå!

Klocka fjällgård

Hejhej
Sitter just nu och skriver "A place in my heart", en engelska uppgift som ska in imorgon. Jag skriver om Klocka fjällgård, ett vinterställe som min farbror ägde men sålda för några år sedan. Det är världens bästa vinterställe! Det var faktiskt med i någon bok typ "30 things to do before you die" eller nåt sånt ;). Haha, nämen det är faktiskt otroligt mysigt, saknar det jättemycket! Senast jag var där var under julen och min födelsedag 2005.. :( Länge sen nu! Aja nu måste jag skriva klart, ska hålla en redovisning om det imorgon också :S .. ! Hej då!


Give me a break!

Hejsan
God! Sitter här och försöker göra NO och engelska.. och allt går bara åt pipsvängen! Aaaah! Direkt efter lovet ska vi ha massa grejer, och jag orkar verkligen inte med det här ...Längtar så mycket tillbaka till New York säger jag bara! Eller till julen och min födelsedag, I love gifts ^^ ! Ajaa, ska försöka få ihop allting så att det funkar i alla fall-.. Tråkigt inlägg det blev nu.. Ikväll ska vi äta gott tror jag i alla fall, och efter det vill jag bara mysa framför TVn :). Hej då!

PS. Jag älskar att jag är född i  December (i alla fall just nu) :D DS.

Stenbocken ;)

Maskerad igår ^^

Hejsan
Nu är jag hemma igen och jag ska säga sanningen som är att jag inte är glad för det.. :( Jag älskade verkligen älskade New York! Bästa stadsresan någonsin! Det var så otroligt kul, alltså ibland kände man lixom att man hade varit på ett ställe förut för att man hade sett det så mycket i filmer och serier (t.ex. Vänner huset). Jag ska inte gå in på i detalj allt vi gjorde´, men här är lite sammanfattningsvis: åkte helikopter över typ hela New York (det var typ istället för att åka upp i Empire State Building, skithäftigt!), red i Central Park - asmysigt,  åkte på en stor outlet ^^, shoppade på: Victoria's Secret, Forever 21, Juicy Couture (jag köpte en jätte jättefin vinter jacka där!! Plus ett mjukissätt), gick i småbutiker på lower Manhattan, mm. Har köpt grejer för ca 6000 tror jag ;S. Men det var det LUNGT värt!! Vi gick mest runt i lower Manhattan, typ SoHo, Lower East Side och Meetpacking district och det var väldigt mysigt. Vill verkligen verkligen bo där någon gång i mitt liv, en dröm som ska bli sann! ;). Vi bodde jätte mysigt också: Hilton Hotel på 39:onde våningen med utsikt över Central Park. :) Det var verkligen en jättejättebra resa :). Och mycket gul-taxi blev det också ^^. Kommer lägga in bilder på Facebook sen tror jag :)

Men men nu är jag hemma.. Fast igår hade jag kul, då gick jag på Linns och hennes kompisars maskeradfest :D Jättekul var det! Många nya,roliga människor snackade jag med. Fast nu dagen efter har jag jätteont i halsen av någon konstig anledning, och jag känner att lovet typ är slut och att jag borde plugga, så jag är lite deppig .. Sånt är livet, nu ska jag gå ner och äta med mamma, pappa, carolina och melker! Hejdå!



Haha, jag på maskeraden. Hade dock inte på mig masken hela tiden.. vart för obekväm :P. Linnet är nytt från New York!

RSS 2.0