Pic's

Halloj !
Dagen till ära ska ni få se lite pictures på moi (dom är från i lördags) :). Vill bara att ni ska få se att jag, snögubben själv, kan få färg ^^ (även om jag har varit i regnlandet osv). Fast ta det lugnt (!), det röda har lagt sig nu!






Den här bilden bjuder jag på , jag var glad!



BTW är alla bilder tagna från min balkong och jag har inget smink på mig :)

Och här kommer min favvobild från Skruttland ;)


Mitt linne har gått sönder lite oturligt, så det ser typ extremt uringad ut, men bilden är så fin ändå tycker jag!

Och juste, här är mitt lilla monster - kallas Doggy i bloggen, heter Kanya hemma - som jag iaf lyckades få ett kort på ! :)

 

Nu ska jag sticka - bye!

Långholmen :)

Hej allihopa!
Idag ska jag och mamma ha en liten mysdag, vi ska nu snart åka och sola & bada på Långholmen,och ikväll antar jag att vi ska kolla på SATC (vi har fått skokartongen nu ^^) och äta nån god middag ! :)

Idag åker Elin till Grekland, kommer sakna den tjejen. Och Beatrice kommer hem från Grekland! :D Yey! Har saknar henne ! Och Bea om du läser detta: hör gärna av dig till mig när du har kommit hem :) Hihi.

Aja nu ska jag  göra mig färdig för att åka. XOXO


Solen skiner :)

Hejsan !
Idag är det superfint väder, och det är jag tacksam för ! Jag har varit på stan med Elin, för hon skulle köpa sista grejerna till Greece :) ååh, avundsjuuuk! ;) I förrigår och igår var hon och jag på smedsuddsbadet som ligger vid Rålis, mysigt var det där och såklart brände jag mig också, snögubbe som jag är. Menmen, det är inget jag är så ledsen över.

Hittade många fina saker på rean idag, gaah att jag inte kan köpa nåt, jag sparar ju till NYC ^^.  Hittade ett par Vagabond skor för endast 120 kr, en söt top(?) från H&M för typ 100 och en hög jeanskjol från H&M för typ 300. Plus att jag hittade massa söta toppar på internet nu från Urban på rea, fast jag undrar om dom bara finns i UK för det var deras hemsida ? Fast jag ska iofs dit snart igen :)

Ikväll ska jag och mamma äta nånting roligt som hon testar på, vi har ätit det typ en gång förut tror jag, det är nåt starkt köttfärsk-spett aktit ! :D Hihi. Men ni får ha det så bra !

XOXO


-

Hej alla!!
Idag är det ganska grått väder ute, får hoppas att det blir bättre senare. Fast det ska det iofs inte bli.. Men på onsdag och torsdag ska det bli 25-30 grader och stor sol! Yeey!

Igår träffade jag Linn ett tag, ååh det var så länge sen!! :D Hon kom hem sent i förrigårkväll från Gothia, och åker igen idag till landet. Men jag hann träffa henne ett tag igår på dagen :) På kvällen åt jag middag med Carolina & Marcia, trevligt. Sen kollade jag klart på The Holiday, tihi. ^^

Idag ska jag kanske träffa Elin (??). :) Annars får jag se vad jag gör, måste ju ta hand om Doggy hela tin så jag är ju inte så jättefri (måste gå upp typ kl 8 varje dag och gå ut med henne :P). Men det gör mig faktiskt inte så mkt. Men sen kl 8 har jag typ: ätit frukost, läst lite granna, kollat på Topmodel Canada :P och mailat lite med Carolina.

Jaa, jag tror jag ska gå och ducha ganska så snart. Men varför nu? Jga kan ju lika gärna sitta här och blogga ett tag till och maila med Carro. Hmm.. , alltså jag kommer nog inte blogga såhär mycket sen, det är bara nu för att jag inte har nåt att göra. Men men.. Alltså jag kan inte komma på nån bra rubrik till det här inlägget, det handlar ju typ inte om nåt. Naj, jag vet inte. Aja nu ska jag nog publisera det här, hej svejs !

Filmkväll med family

Heejsan :D
Dagen har varit jättebra & nu är det dags för myskväll med familjen. Kort och simpelt <3

Café tranan

Hej alla !
Jag vet att det var typ en miljon år sedan jag skrev, men what can I say? Jag har haft fullt upp :p. Inte för att nån bryr sig. Hehe.

Nu är jag iallafall hemma ifrån Edinbröö, som jag kallar det och massa har hänt. :) Men ta det lugnt jag ska bara berättta det allra viktigaste. Först när jag kom dit var ju Linn+familj där, och det var myys. Vi gjorde inget speciellt, var bara i Edinbröö typ.

När dom åkte, så åkte jag, mamma och pappa också från landet, fast till England! Först åkte vi till Oxford, var där ett tag och kika runt, sen åkte vi till Bournemouth som är ett ställe på kusten. Skithärligt var det där. Kunde tyvärr inte bada i havet, men stor och härlig pool fanns det ;). Vi var där ett par dar, sen drog vi till min favoritstad (förrutom möjligtvis Paris) London. Jag bara älskar den staden, full av liv och supercool ! ;) Där köpte jag också min nya stora kärlek, en Burberryväska. Ååh vad den är fiin! :D Hittar tyvärr ingen bild på den, och jag pallar inte ta nån själv och hålla på, men ni som känner mig ska självklart få se den!! Hihi

Sedan åkte vi tillbaka till Edinbröö, och kort därefter åkte mamma hem. Sedan kom Elin dit, och vi hade massa kul ^^. Ska inte gå in på några detaljer, men det var väldigt mysigt, och vi fick i princip klara oss helt själva. :)

Nu är jag i alla fall hemma.. Och tänka sig, det är pappa också! :D Haha, så idag har vi varit ute på stan och jag har köpt ett par nya ballerina-skor, väldigt söta, 315 kr på rea ;) Och ikväll ska jag, mamma, pappa, Carolina och Melker ut och käka på Café tranan, roligt ställe mitt på Odenplan, efter det får vi se vad som händer. Ha en bra kväll! Puuuuuss


RSS 2.0