Imorgon åker jag :D

Heejhej!
Kom hem från världens mysigaste Gotlandsresa med Elin i måndags, men hinner inte lägga upp bilder nu, men det kommer någon annan gång (forhoppningsvis :p)! Igår var det poolparty hos Linn, skitkul, det var typ 40-50 pers där ;) Och imorgon åker jag till Frankrike i tre veckor! Jag åker själv och jag kan knappt någon franska :S Oh my god hur ska det gå?! haha! Nämen det är nervösitet blandat med förväntan, spänning, glädje och massa andra bra känslor så det är lugnt :p fast det är ju lite läskigt , hehe =) Men så det här blir nog sista blogginlägget på några veckor, så ha en bra juni månad ;D Nu ska jag packa ! Heejdå


PS. Visst blev mitt hår bra på balen? (a)

Fri som en fågel


Jag och Elin innan balen

Fler bilder kommer senare, nu har jag slutat nian, jag vill fira!

Bal igår - skolavslutning imorgon =)

Heejsan
Igår var det bal, middagen var riktigt mysig och kul (roligare än förväntat), men efteråt var det inte lika kul. Jag och Elin drog till trollan där rätt många ifrån skolan var, men många gick därifrån så det vart inte så kul. Kvällen slutade i alla fall hemma hos Elin där jag sov och det var mysigt =) Det kommer upp bilder senare!

Imorgon är det skolavslutning och jag har blandade känslor av exaltering, glädje, lycka, förvirring och konstighet. Vi ska ju ändå sluta nian lixom - gud! Man har ingen aning om vad som kommer hända i gymnasiet och på något sätt har jag fått en konstig känsla när det gäller sommarlovet - att jag lixom inte kommer ha något att göra för att skolan är slut, för att jag inte ska gå dit varje dag. Känns lite tomt typ. Men jag har ju hela sommaren planerad så det kommer inte vara tomt på något sätt men ändå känns det så - man måste inte gå till en plats, man måste ingenting. Gymnasiet är lixom frivilligt, inte för att man skulle välja att inte gå i gymnasiet men ändå, det är känslan. Ojoj, jag trodde att jag bara skulle sprudla av glädje imorgon men det ser ut att bli en liten klump i min mage ändå. Hehe.

I övermorgon åker jag och Elin till Visby också , sjukt kul ska det bli! Kommer nog inte blogga på ett tag för jag kommer ha så fullt upp. Och jag fick idag reda på att när jag åker på språkresa till Antibes (på franska rivieran) ska jag bo med Isabelle och Frida tydligen. Gud vad spänd  jag är! Nu har jag ingen aning om vilka de här två tjejerna är och om några fyra veckor kommer jag ha bott med dem i tre veckor och troligen känna dem väldigt bra! :) Jag åker ju om 8 dagar! God, allt händer nu verkligen!

Förresten var det någon som såg säsongsavslutningen av Gray's anatomy? Oh my god ska George också dö nu? Jag hade mina misstankar om Izzie, men lilla George också? :'( Jag blev chockad och ledsen när jag hörde 007, fick en rysning genom hela kroppen!! Jag vill inte att någon av dem ska dö! :( Hoppas förresten att Meredith blir gravid i serien nästa säsong, hon är ju det i verkligheten ^^ ! Aja nu ska jag sova , godnatt !

Thomas Sabo

Jag glömde ju att nämna det viktigaste av allt som har hänt!! Igår fick jag världens finaste avslutningspresent av mamma och pappa, nämligen ett Thomas Sabo armband och ett par Thomas Sabo pärlörhängen! :D:D:D Ååååh dom är så fina. På armbandskedjan hänger nu en stor pärla, en svart klänning och en svart väska =) Det ska passa till min balklänning och det kommer bli perfekt! Det passar ju också till allt annat ;) Åh jag är så glad för det! Fick också en jättegullig present av min syster, en liten pingvin-fläkt haha , men det är mest internt kul så det var egentligen lite onödigt att ta upp :p.
  
De här tre berlockerna hänger på armbandet nu, så sjukt söta! Jag ska senare införskaffa mig en sko, ett läppstift och mycket annat =)

Project Runway

Hejhej
Idag har varit en riktigt onödig skoldag, först musikal, sedan en lång lunch och sedan softball på jympan. :p Efter skolan gick jag till tandläkaren och där hände en sak som upprörde mig väldigt mycket! Det började med att jag kom dit och min tandläkare bad mig gå in i ett rum och vänta där medan han kollar till en annan patient. Och det var ju inget konstigt med det, så brukar han göra. Så jag sitter där inne och väntar. Och jag väntar och jag väntar. Jag tror då att han bara blev fördröjd med den här patienten så jag har tålamod och sitter kvar (jag har ju ändå inga läxor eller nåt annat akut som måste göras). Och till slut somnar jag till i stolen flera gånger. Det går lång tid och jag undrar om han verkligen fortfarande kan hålla på med den här patienten, men eftersom jag som sagt inte hade något annat speciellt för mig så väntar jag ett tag till, (jag spelar spel på mobilen). Men när det har gått c.a 50 minuter får jag nog och går ut ifrån rummet och frågar tandsköterskan vad som händer. Då säger hon att min tandläkare har gått hem för dagen och måste ha glömt mig!! Jag blev så sjukt sur! Där har jag suttit och väntat på att han ska komma också glömmer han bort mig!! Vad är det för stil? Ska jag behandlas så när jag har betalat flera tusentals kronor för min tandställning? Nää! Upprörd blev jag.

Imorgon är det iaf bal, åh det ska blir riktigt kul, jag och Elin (som btw fick en boll på läppen idag på jympan :( stackarn) ska göra oss iordning och åka till skolan tillsammans, kommer bli riktigt kul & mysigt!

Nu har jag precis ätit middag med mamma, Carolina, mormor och morfar. Det var mysigt. Jag har också bakat till skolan imorgon =) Ikväll är det final av project runway (som jag och Carolina i princip har förljt) det ska bli skitkul! Nästa säsong kommer Victoria Beckham sitta som domare ifall någon ville veta ;).

Åh just det(!)  igår vara jag ju på Bruce Springsteen och det var en gryyym konsert (på Stadion). Fast han spelade en del nya låtar som jag inte kunde men det var hur kul som helst ändå, =) Aja nu ska jag kolla till mina kladdkakor, ciao =)

320 p

Heej =)
Senaste dagarna har vart bra. Igår hade jag och sweetest sister lite middag/fest/chillkväll hemma här och det började skitbra, hur trevligt som helst! Men sen det spårade det en del. Grannarna kom två gånger och klaga och det blev lite annan drama som jag helst inte vill gå in på.. =/ Aja det slutade ganska bra så det var lugnt! ;) Idag har jag dock varit huuuur trött som helst, jag, Carolina och Alexandra har bara legat i soffan och kollat på Gray's anatomy hela dagen, jag har inte varit ute en sekund, väldigt skönt! Haha :p Kanske inte bästa sättet att fira nationaldagen, men men. Ikväll kanske vi hittar på något eller så stannar vi bara hemma =)

Btw, så är jag väldigt glad eftersom jag har fått reda på att jag kommer få mvg i alla ämnen nu när jag slutar nian ^^ . Haha, ni tycker säkert att jag är värsta pluggisen, men det skiter jag i för i höst kommer jag att komma in på VRG Odenplan så det är hääärligt! Aja ha de bra , kisses !

RSS 2.0