Thank god it's Friday!

Heej!
Idag är det freedag och det är så härligt! Tror att det nog är min favoritdag i veckan :). Bara det att i skolan så har man tappat fredagskänslan lite, har jympa och sådär och det har vi aldrig haft på fredagar lixom, jaja känslan kommer så småningom! ;D. Just nu är jag hemma, men snart får jag nog en signal eller sms av nån utav favorittjejerna och då ska jag möta dom nånstans i stan :). Åååh nu kom "I kissed a girl" på radion, den är så bra! :D Jaa nu kom det (smset alltså :P)! Måste sticka ! Puss!

Team8

Hejsan!
Nu sitter jag här på Team8 igen, precis som förra söndagen. Kanske kommer det bli en grej man gör varje söndag? Hmm, jag får se. Men det är i alla fall så skönt att sitta här och plugga (för det är det jag gör här) för det är tyst och lugnt och mamma jobbar samtidígt så jag kan fråga henne om saker om jag behöver hjälp. Och sen när man kommer hem kan man känna att man bara lägger bort allt plugg, och att hemma är en plats där man bara vilar, jätteskönt!

Veckan som har gått har varit bra, inget sådär jätte speciellt har hänt. I fredags skulle vi åkt och seglat med klassen, men vi fick paddla kanot istället för att det blåste för lite :P. Men det var kul faktiskt, vi gjorde en staffet och Jakob och Zack ramlade i, hahaha. ;)

Ikväll ska jag bara mysa hemma, äta Tacos och kolla på TV, ååh så härligt! Tihi ^^..  Nu hoppas jag att veckan som kommer blir mysig, med fint väder och trevliga kvällar! Hejdå !


Sunday

Hejsan!
Igår var jag ute på lite olika ställen med kompisar, mest Elin, Beatrice,Thessan & Lisa. Vi gick runt i området lite först, och sedan gick vi in på en fest i krokhöjden. Det var nice, :). Jag sov hos Elin på kvällen, första gången med det också hos hennes pappa! :D Åkte därifrån vid halv 1 typ idag, och direkt till Team8, ett ställe där min mamma jobbar, och är kvar där nu. Snart ska vi åka hem, måste fixa med massor av homework, blä blä blä!! Hehe ;). Men om jag gör lite nu idag så har jag typ inget kvar i veckan, och det är väldigt skönt! Det är faktiskt ett bra tips tycker jag, avlasta lite läxor på söndagen så behöver det inte bli så stressit och tråkigt på vardagarna. :)

Nu ska jag gå. Ha det bra! :) <3

Makeover ;)

Hejhej!
Jag är just nu hemma hos Elin, och vi håller på att göra en liten makeover på min blogg! Nu när hösten kryper fram ska bloggen självklart anpassa sig efter det! ;D Jag ska äta här ikväll, ska bli mysigt, typ första gången ;P ! Senare ikväll ska vi kanske träffa lite andra :)

igår vann vi E-lympiaden förresten, det var niiiice! Men det ända jag vra bra på var typ 400 meter, eller jag tyckte iaf att jag var bra, fick typ 1 min och 23 sek, äre bra? ;) Aja, det var i alla fall rätt så kul!

Idag har jag anmält mig till att börja på dans igen! Har fått en sån längtan efter det på senaste tiden, det är så kul & härligt! Jag har tidigare dansat typ 6 år på Lasse Külers dansskola , om nån vet vad det är?? Den är i alla fal skitbra, men i min ålder har de typ inga grupper :P Aja, nu ska jag typ brja på Ballettakademin, jazz med inriktning show, får se hur det går!! :D Aja nu kommer Elin tillbaka , hejsvejs!

E-lympiad

Hejan!
Idag ska vi ha E-lympiad på Björknäs IP. (Hela E-laget bestående av 6 klasser tävlar mot varanndra i friidrottsgrenar). Kan bli kul, kan bli tråkigt, kan bli pinsamt ;). Nämen, det ska nog bli bra. Vår klass har ganska stor press på oss att vi ska vinna, eftersom vi är idrottsklass + att vi går i 9an nu, :S. Haha :D Aja, får se hur det går.. Efter det ska jag hem och ducha och sedan sticka iväg till tandläkaren. Hoppas jag hinner!! :) Ciao!

Carolina 17 imorgon :D

Heej !
Jag har slutat blogga sådär mycket nu för jag tycker det är roligare att spendera tid på att läsa andras bloggar! :D Jättekul att se & höra vad andra har att tycka och säga. Brukar läsa Blondinbellas blogg mycket, och Kenzas ibland, också mina kompisars ^^. Och detta kommer jag nog fortsätta med också. :)

Idag har det inte varit en sådär jättebra dag kan jag ju säga; oförberätt skolfoto, eftersom fotografen inte tyckte att vårat foto vart nå bra, pga att vi alla hade våra svart Sthlm marathon tröjor på oss eftersom vi är idrottsklass. Hmm.. så man hade ju på sig sina vanliga random skolkläder lixom, aja, vi ser iaf inte så tillgjorda ut.. + att vi avslutade dagen med slöjd, som jag nu har kommit på att jag inte tycker alls om.. Jag menar jag har alltid vetat att jag inte är alls bra på det men nu vet jag också detta.

Imorgon fyller i alla fall min älskade syster Carolina 17 år!!! Ska bli så mysigt, vi ska fira henne hela dagen, och på kvällen ska vi gå och se Sex and the City filmen, åååh jag har väntat så länge på att få se den nu! Alla säger att den är så bra! Vi köpte ju boxen i somras och jag och mamma beatämde att vi skulle se hela den först, innan filmen. Nu ikväll har vi två avsnitt kvar på alla sex säsonger!!! Haha, omg, undrar hur det slutar!

Vet inte om jag har så mycket mer att berätta nu.. Jo, på söndag har vi visning på vår lägenhet! God(!) det är verkligen spännande (och läskigt) det här med att köpa & sälja! :) Men men, nu ska jag gå och se dom sista avsnitten! Pusspuss

RSS 2.0