Sthlm Marathon

Hej alla
Idag är det Sthlm Marathon som gäller, :) ska stå som funktionär på Strandvägen med klassen ! Haha. Vi ska typ dela ut "Energi bars" :P. Aja, det kan ju bli kul.

Igår var det en bra dag, skolan var slapp, förrutom att vi fick dissikera koögon, vilket var disgusting!! Efter skolan drog jag och B in till stan. På Topshop köpte jag en jättesöt top, som jag ska ha på skolavslutningen ! :) (bild där nere, lite liten , men fick inte tag på nån annan). På kvällen grillade vi med Matilda, Hanna och Elin vid trollan. Korv och marshmellows ! Mumsigt och mysigt !! :) Nu ska jag gå och fixa mig lite granna! Ciao !


Summer Flower Cami


Summer's in the air

Hej alla
Ikväll ska jag gå på restaurang, Grill, riktigt mysigt ställe. Nåt jag rekomenderar, det ligger på Drottninggatan. Jag ska dit med: Mamms, Carr, morbror & nybliven fru, mormor & morfar och amrikanarna. Japp, det var alla. Amrikanarna är min morbrors gamla värdföräldrar som vi håller kontakten med, och som ger oss saker från USA . Hihi.

Idag har vi haft tunnelbane-orientering. Det var kul och gick ganska bra :). Jag var med Edgar, Mattias och Sandra, sköna personer det ;). Vi åkte i alla fall lite fram och tillbaka från Slussen till Vällingby. Fast det var lite trist för jag var super kissnödig ganska länge ! Hahaha.

Nä, nu måste jag lära mig ögats alla delar. Typ sista läxan! Yeeeho! Summer's totally in the air! <3


Bilder

Här är lite bilder från Gotland. Titta och njut ! ;)

Jag och Beatrice på väg dit
Jag och Bea på väg dit 


En kortkväll


Ännu mer kortkväll ;)


Egobild i stugan ^^


Tjollahopp ute i det fria


Våran stuga :)




Fina Visby. (Våran - 5:a är i bakgrunden ^^)


Fina fängelset, vars gård vi bodde på


Vid trädet där framme glömde jag min väska :@. Annars.. Kullersten


På väg hem, trötta tjejer

Jag kan säga er mina vänner, det där vara bara en del av korten ;). Kanske kommer lite på min Facebook också, men här på bloggen får nog de här korten räcka! Haha.

En dag

Hejsan
Jag är jättetrött, sitter här och gör svenska inlämning nu. Ikväll kommer morbror på ett kort middags-besök. Trevligt. :) Imorgon kommer pappis hem, och på lördag är det bröllop som gäller ;). Min morbror gifter sig. Äntligen. Nä, jag skoja. :P. Så jag kommer vara i Skövde från fre-sön, lite halvtrist, eftersom det nästan är sista helgen innan skolavslutningen, men men. Det ska faktiskt blir skitkul, mitt första bröllop jag går på ! ^^. Min dag har inte varit så bra, av lite skilda anledningar. :/. Nu är den helt OK. Nä, nu måsta jag gå tillbaka till svenskan. Hejsan Svejsan! <3

Home sweet home

Heej (:
Nu är jag tillbaka från Gotland. Det var kul där. Fast sista dagen tappade jag bort min väska i Visby :P. Där i låg alla mina värdesaker: plånbok, ipod, kamera och busskort. Inte särskilt smart kan jag säga. Men som riktigt tur var så hittade någon snäll kille den, ringde mig och lämnade tillbaka den. Så sista dagen var minst sagt händelserik. Men nu är mitt bankomat-kort spärrat och går inte att använda :/ tyvärr. Men alla aktiviteter var kul, det var paintball, höghöjdsbana och GPS-orientering. Fast vår GPS fungerade inte och höghöjdsbanan var sååååå läsikig och jobbig! Men men, det var bra och mysigt i alla fall ;). Haha. Idag kanske jag ska träffa Elin, annars är det bara slappa som gäller, jag är verkligen trött nu! Kommer kanske in lite bilder från resan sen, annars så kommer det nog lite på min facebook så ni kan se. Hej svejs!

Beslutsångest :P

Hejsan!
Sitter nu här och bloggar på morgonen, har gjort mig helt klar och snart bär det av till Gotland med klassen. Ska bli riktigt roligt :D, hoppas vädret blir bra bara. Det ända är att jag ännu inte har lagt ner alla mina grejer i nån väska, :P , för jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska ta ! Haha, antingen blir det en stor ryggsäck, som jag också hade på hajken i sjuan, eller så blir det en vanlig stor resväska ;). Jag har riktig beslutsångest.

Aja, jag ska ta en buss som går utanför porten 8:05, mammis som har kommit hem från London nu, ska följa med till Centralen. Men nu säger hon att vi måste packa ner allt, såå vi hörs&syns när jag kommer hem! :) Ha det! <3

Sunday.

Sunday,sunday,sunday.

Detta är dagens schema:
1 Städa garderoben √
2 Plugga (lite)
3 Köpa saker till Gotalnd
4 Träna (?)
5 Gå en promenad i det vackra vädret
6 Se nån film med sis

Jaa, det var nog allt. Vi får se vad jag hinner med ;) <3


Hihi

Heeej
Jag är så glad och lycklig! Det är sommarvärme ute och ikväll ska jag träffa Linnsan! :) Elin och Beatrice sov här från igår och vi hade så mysigt så mysigt! ^^ . Vi handlade massa billiga muffinsar på Grey's och gick en mysig promenad. Imorse gick vi upp tidigt för att få en plats i Vasaparken, och det fick vi, en superplats! Hihi. Vi åt glass och låg och stekte i 3 timmar, så otroligt skönt! Men jag brände mig lite :P. Fast det kommer nog lägga sig snart, och jag kommer förhoppningsvis då få en brun nyans istället ;). Men nu ska jag äta middag! Puss.

Coca-cola? Nej inte för mig tack

Hej alla
Idag kan man säga att vi typ bara hade två lektioner, så skönt! Började halv tio med franska, hyfsat slappt. Sedan klassråd/läsning, också hyfsat slappt. Och vädret ute, herreguuud, finfint!! Haha. Efter lunchen (hamburgare :P) åkte vi till Coco-cola fabriken. Låg typ rätt långt bort kändes det som, typ Jordbro ;). Vi blev guidade ett tag runt på fabriken och sedan gjorde vi ett spel där man testade sina fem sinnen och försökte komma på sitt "sjätte". Mitt lag vann ^^ ! (Man fick nya fantan, kommer inte ihåg vad den heter XD) Synd för mig bara då att jag inte dricker kolsyra ;) haha. Vi fick också dricka hur mycket vi ville av typ Coca-cola, sprite, fanta och lite andra smaker. Sen åkte vi tillbaka och jag åkte via tandläkaren och sedan hem. Och nu sitter jag här och har ett näsblods-anfall, ännu en gång, och huvudvärk. Men det ska jag inte bli deppig för ! Nu ska jag göra franska. Puss


Nån som blir sugen? Inte jag!

Första brännan

Hejsan
Igår skulle jag ha sovit hos Beatrice, men hon fick typ sjukt ont i magen, så jag var tvungen att åka hem tyvärr. Men vi hann vara ett tag på kvällen och sitta och mysa vid hamnen så det är inget jag ångrar! Annars så har jag inte gjort något speciellt de senaste dagarna, fre-lör sov Elin hos mig, :).

Söndag
Idag började jag med att gå upp, äta frukost, fixa mig lite och sedan la mig på ballkongen. Det var skönt väder ute, solen stekte och jag läste i Gossip Girl-boken nummer 5, så nu är den också utläst :P. Iallafall så log jag där ett bra tag , och när jag kom in hade jag faktiskt fått lite bränna , (hihi, årets första!! ^^) inte mkt kanske, men det  var iaf lite skillnad! Sedan hände lite ointressanta grejer som inte är värda att prata om ;) . Men jag kan säga att idag ska vi typ beställa klädar från Forever 21 ! Wooho, äntligen lite nya, fina sommarkläder!! (Ska visa nåt plagg där nere sen). Jag och mamma tog en tur med moppen sen, årets första för mig, mysigt var det och vi handlade glass på vägen, ååhw mammi (A), haha. Nu ska jag typ ducha och om typ en timme ska vi äta tror jag. Haha, juste imorgon efter lunch ska vi typ till "Coca-cola-fabriken", väldigt slapp dag, (och jag som inte ens gillar cola). Puss




En av klänningarna jag ska beställa från Forever 21 :)

Maj maj måne, jag kan lura dig till skåne??

Hej alla!
Maj maj måne, jag kan lura dig till skåne - nä, inget sånt har jag fått säga idag. Varför? Jo, helt enkelt för att jag inte har kommit på något tillräckligt bra skämt! Åh, snälla hjälp mig någon, även fast ni ger mig ett skämt-tips försent för att användas idag så gör det inget! Då kan jag bara spara det till nästa år ;)

Valborg igår var kul. Jag, Elin och Beatrice åkte till Frigattbacken och tittade på elden och träffade kompisar. Men efter ett tag gick typ alla och det blev välsigt kallt och regnigt så vi åkte hem till Beatrice. Hemma där hade vi väldigt mysigt, vi skrattade mest och pratade i telen med nån fejkad norman som ringde Bea :P. Hehe.

Imorse vaknade vi vid halv elva, då åt vi frukost i typ en och en halv timme (alltså vi åt inte hela tiden) och pratade minnen från när vi var små och sådär. Sen åkte jag hem. Hemma har jag hittills: pluggat matte, pantat flaskor och burkar, handlat, pratat lite med Carolina, Melker och mammi, ätit middag och pluggat SO. Jag känner mig riktigt stolt över mig själv, istället för att gå ner och se en film med mammi och Carolina, valde jag att plugga ikapp den SO jag missat från när jag var borta :) Hihi, nu är det bara svenskan kvar, den ska jag göra i helgen. Imorgon ska jag nog träffa Elin, vi får se vad vi hittar på. Men nu har Carolina och mammi kollat klart på den där filmen tror jag, och jag är klar med SOn så nu ska jag ner och hitta på nåt kul! :) Puss

RSS 2.0