California here I come

Heey
Oh my god oh my god oh my god! :D Snart åker vi! Planet till Philadelfia går vid 13 typ. Sen blir det väl några timmar på flygplatsen i Phili och sen flyger vi därifrån till Los Angeles och är framme typ 22 (deras tid). Niice! Redan imorgon ska vi på en outlet tror jag ;). Ska verkligen försöka köpa mig en liten bra kamera där! Men nu ska jag äta och fixa det allra sista, puss


L.A

Gamla hedliga Uffe ;)

Hejhej!
Idag har jag gått på stan med Carolina, varit hos tandläkaren och träffat Elin lite snabbt =). Ikväll ska jag faktiskt på konsert med Ulf Lundell, pappa kom hem från Skåne idag och ville gå och se honom, det bli nog kul!

Imorgon ska jag packa som en galning ;), träffa Bianca och ladda inför USA! :D:D:D Herreguuud! Idag har vi också bestämt att vi ska åka till Universal studios, coooolt. Nu ska jag äta och förhoppningsvis hinna lägga upp mobilbilder från Frankrike på Fb. Kisses!

Let's stop chasing those boys and shop some more ;)

Heejsan!
Rubriken är lite internt till Elin. ;p eller är det någon som kan texten till labels or love? =)

Nu sitter jag här och lyssnar på Britney igen haha. Elin har sovit här och vi ska göra oss i ordning och så. Skulle ha träffat Bianca idag men hon har inget mobilabonnemang eller nåt så jag får inte tag på henne :@, hehe :p. Imorgon ska jag träffa Linn en sista gång innan USA också! :) Ikväll blir det nog bara hemmakväll med mamma(?). Om ingen har nån kul fest på g? haha. Vad gör förresten alla en vanlig sommardag i Stockholm? Förrutom att typ sola, bada, shoppa och fika ;) Aja nu ska jag gå och fixa mig ! ciao


Eliiin

Heej
Just nu sitter jag här och lyssnar på Hit me baby one more time,  jag har verkligen börjat älska britney igen! ;D När jag skulle lyssna på de videofilmer jag spelade in på min mobil på konserten så var det väldigt kul kan jag säga, eftersom man hörde typ inte britney nånting, man hörde bara mig som stod och sjöng med , haha. Ingen kommer få se eller höra dem kan jag säga! ;) Nu ska börja göra mig i ordning snart för jag ska träffa Elin, jaa! Får se vad vi hittar på, :)

Alltså jag tror jag dööör! På lördag åker jag till L.A , det är sjuuukt! Det är liksom som om den resan blev lite bortglömd när jag åkte till Frankrike, men vi åker ju snaaart! Jag har aldrig varit där och det ska bli så kul !! L.A, Hollywood, Las Vegas, San Fransisco, Santa Monica beach, Venice beach, Newport beach(?), tusen Victoria's secret butiker ;D Oh my goood! Haaha!


Det är gaaalet! ;D

Update från Skåne

Hello!
Här jobbar jag och sliter men det är såå värt det, för när jag kommer hem kommer jag att ha drygt 3000 extra kr till kalifornien , wohoo livin' the dream ;).

Jag saknar frankrike ganska mycket har jag kommit på.. mest alla personer som man då träffade dagligen :/  fast jag kommer ju träffa dem här i Sverige också :) plus att det blir reunion med hela sts-gänget i göteborg i höst, haha kul ska det bli! Nu ska jag nog titta på vänner och äta överblivna onyttigheter eller nåt ;) see you!


Britney Spears !!

Hallå! =)
Igårkväll gjorde jag abslolut ingenting :p. Det var så att när jag kom hem från att ha träffat Bianca och Agnes, runt halv 5 så kollade jag lite på vänner med C. Sen vid typ 6 somnade jag i soffan och sov till 10! Haha.. då när jag vaknade var jag ju väldigt hungrig och vad har vi för mat hemma? Jo snabbmackaroner och fryst pizza, så jaa, det blev en sån middag igen.. Men ikväll har jag, C och A sagt att vi ska äta lövbiff! :D Yey! Senare ikväll är det Britney, jag längtar så jag dööör :D Också måste jag packa idag för imorgon flyger vi till Skåne och jag ska få träffa pappa som jag inte har sätt på jättelänge!! Kul ska det bli! Kommer hem nästa söndag och då blir det party i sthlm en vecka innan jag åker till LA! Byebye!

bhjgyufy

Hey!
Igår träffade jag som sagt Linn och Elin var också med =) På dagen fikade vi och på kvällen åkte vi hem till en kille i nacka och hade lite chillkväll med några stycken, det var trevligt ! Sov hos Elin till idag och nu ska jag göra mig iordning för att träffa Bianca och Agnes =D träffade dom i frankrike och det ska bli jättekul att gå och fika med dom här i stan nu ! Hörs senare ! Au revoir x)

 
Här är två frankrike bilder från sista kvällen förresten, lånade dom av Bianca =)

Hemma

Hello!
Nu är jag hemma, kom hem i onsdags ;) ikväll ska jag träffa Elin och imorgon ska jag träffa Linnsan =) Resan till la france var sjukt kul och lite spårad på slutet ^^ . Nu ska jag hjälpa sis och Alexandra och laga mat, vi är ensamma hemma tills på tisdag då vi åker till Skåne! Och på måndag är det Britney! wihoo! Puss och hej

RSS 2.0