25 maj

Hejsan! =D
idag är det den bästa dagen på hela veckan enligt mig, nämlig fredag ;D
brandlarmet gick i skolan eftersom någon tände på vid brandalarmet i grå korridår, (hah!) men ganska jobbigt eftersom man måste gå ut på fotbollsplan varje gång. ;P
efter skolan tog jag bussen hem tillsammans med Beatrice fast hon gick ju av vid centralplan och jag fortsatte till slussen och sen till odenplan. =) sen när jag var hemma åt jag lite mellis och sen satt jag ett tag framför datorn, och nu sittar jag här och bloggar lite.
veckan har väl varitr rätt bra faktiskt, inget speciellt har hänt som jag kan nämna. =)
ikväll ska jag på Pirates of the Caribbean med Elin , Lisa och Beatrice. haha Beatrice är lite rädd, men det kommer bli skitkul!! =D sen ska lisa komma och sova hos mig. =)
nu finns det nog inte mycket mer att säga.
have a great night! Ciao<3

flyttdag! =D

hallå allihopa!
nu har vi flyttat in allt i vår nya lägenhet, och håller på att packa upp. Min morbror Robert, hans tjej Karro, mormor, morfar, min kusin Lukas, min farbror Micke, hans fru Annelie och två flyttkillar hjälpte oss att flytta in. och nu ligger jag i min nya säng, i mitt nya, jättefina rum och bloggar lite, TIHI! ^^)
ikväll kommer vi typ få jättemånga gäster och ska väl ha en liten inflyttningsfest antar jag! ;)

C You! Ciao <3

hallo! :D

Hallu! ")
har inte bloggat på ett tag nu, har haft fullt upp.

från förra fredagen till i förrigår var jag i vår nya lägenhet i vasastan. på fredagskvällen var det bara lite släkt där och firade, det var rätt kul för våra kusiner, (mina och Carolinas) Lukas och Mathilda var där. sedan sov hela min familj där.

sen på lördan vid lunchtid kom Lisa, och då vi gick lite på stan och köpte lite småprylar. sen på kvällen gick vi på bio, music and lyrics, JÄTTEsöt film, den sluta vid 8 och efter det gick vi kungsgatan från sergels torg till stureplan och köpte suchi och yakuniki (eller hur det nu stavas ;) ) sen tog vi bussen från stureplan till odenplan och gick därifrån hem och åt och kollade på vänner. det var en jättemysig kväll. POP! Goes my... haha! ;D sen somnade vi typ framför vänner rätt sent. :)

sen var det söndag och jag och Lisa gjorde oss i ordning för att träffa Elin och Beatrice. Beatrice skulle ha match på morgonen, och dom skulle åka in tillsammans så det skulle ta ett tag innan dom kom in till oss. så jag hann ducha och så , men till slut,vid 14 tiden kanske, ringde vi Beatrice, då var hon på väg hem från matchen, men hon skulle ringa oss när hon hade fixat sig. så då väntade vi på henne och jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde men i alla fall. ;) men hon ringde i alla fall och sa att hon ville komma in men hon var tvungen att vänta på Elin för hon var i Sickla med hennes mamma och syster. men vi sa att vi ville att hon skulle komma in så då gjorde hon det. och hon åt med oss också, men Elin kom in efter hon hade ätit. sen hade vi en myskväll alla fyra, det var superkul! men jag blev jätte trött till slut och Beatrice somnade (hon låg bredvid mig i min säng och Elin och Lisa låg på en madrass) och jag försökte i alla fall somna men Elin och Lisa pratade så högt så att jag kunde knappt somna, men till slut gjorde jag det.

sen blev det måndag och vi vaknade inte så jättefarligt sent, kanske vid 10. vi låg och snackade ett tag först sen gick vi upp och skulle äta frukost. men då när jag gick ner och kollade i köket höll våra snickare på att riva ut det, så det gick typ inte att äta där. så då sa jag det till tjejerna och frågade om vi skulle gå ut och äta istället, men Lisa och Beatrice hade inte med sig tillräckligt med pengar. men efter mycket om och men ringde jag min mamma och frågade ifall hon kunde bjuda oss alla på en frukost på sandys, så kunde jag betala så länge. hon sa att det gick bra, så då gick vi ner och åt och mackor nere på sandys. sen hämtade tjejerna sina grejer och åkte hem, för dom skulle åka och fira valborg och jag skulle träffa Linn. jag mötte Linn vid odenplan och sen gick jag, hon och Carolina ut på stan, jag köpte en blus, en tvättkorg och lite så. =) sedan på kvällen var vi bara hemma och slappade och kollade på film. vi orkade inte gå till någon brasa, men luktar ändå bara illa efter det ;P

och sen varf det till slut tisdag. det var bara en ren slappardag. ladda inför skolan, ducha och så, fixa lite. inte mycket och säga om den dan kommer inte riktigt ihåg vad som hände heller. =P


tänk, i övermorgon ska jag flytta!! =D ska bli jättekul! men n u måste jag gå.
Ciao! <3

RSS 2.0