mihi

Heey
Ett tag sen jag skrev, men ååh det har varit så mycket! :D Jag har börjat skolan!! hehe, började i torsdags och det känns riktigt bra! Kommer nog ha 3 häärliga år på VRG ;). Jag har träffat språkresetjejerna lite mer, och fikat med Fredrika en dag. Elin har fyllt 16 !! yihoo, lyckost henne, själv har man typ 4 månader kvar.. :/ Jag har sett Harry Potter med Carrie och Melker, jag tyckte den var bra =) hmm, och idag har jag och mamma och Carrie varit och tränat på Friskis, solat på Solkungen och ätit en långlunch! Känner mig duktig för träningen ;) hihi. Ikväll ska jag på middag hos min morbror för han har fyllt 32, yey grattis! Och då får jag träffa hans fru Karolina också som är jättegravid! :D ååh vad jag längtar tills jag ska få min första kusin på mammas sida i oktober!! tih. Nu ska jag fixa mig iordning, förhoppningsvis hinner jag med en sväng på stan också. Puss

Sts-reuinion

Heej :D
Känner på mig att det här kommer bli en himla bra dag, solen skiner, ikväll ska jag ha återträff med stsarna ..ååh :D fast på dagen vet jag inte riktigt vad som händer än! hihi.

Igår kväll vid 10 typ gick jag och Carolina ut och fikade med hennes två kompisar Josefin och Hanna, jag drack två chailatte, haha ;) mysigt var det. sen kom jag och sis hem och kollade på lite Laguna beach, åååh vad jag saknar det! Nu ska jag gå och äta müsli, toodles! tih.

I Stockholm

Heey
Nu är jag hemma i sthlm igen.. är inte överglad för det ;P men det ska bli kul att träffa alla kompisar och så :) Kalifornien var riktigt riktigt bra!! Vi hade sååå roligt ;D Vi var i L.A, Santa Monica beach, Laguna beach(som var jättemysigt), Las Vegas(så sjuukt kul att se, synd att man inte får spela), San Francisco. Också var vi i Universal Studios, i Hollywood och vi spanade även in några stjärnors hem ;) bl.a. Jennifer Aniston !! Kommer inte gå in på alla detaljer, MEN jag kommer berätta om allt jag har shoppat ;) hahah.

Jag har köpt: ett par bruna gladiatorsandaler från Steve Madden, ett par Keds(kostade endast c.a 200 kr), ett par höga sandaler/pumps från Nine West, ett par flippflopp/sandaler från Michael Kors, en rosa kamera från Sony och ett rosa kamerafodral ;), tre armband, en klocka från Guess, ett rosa Juicy-mjukissätt (fast lite annorlunda) från Juicy Couture, trosor och lite annat från Victoria's secret, ett par pyjamasbyxor från Sedona som det står "I don't do mornings" på ;) också är det typ en trött häst med rosa morgonrock och rosa tofflor på sig jättesööt (och ganska jag ;P), en svart top från Micheal Kors, en t-shirt från Ralph Lauren, en blå klänning från en butik i Laguna beach, en svart/vit klänning från en annan butik i Laguna ;), en liten termos från Starbucks ;) och en vit mjukisfleece från Abercrombie! :D Det var det. Nu ska jag äta, kisses!

Gladiatorsandaler från Steve Madden :D

Balboa, Take Addl 30% Off
Höga från Nine West


Min nya kamera!


En sån liten sötnos köpte jag från Starbucks

RSS 2.0