Tomorrow I'm off!

Heej!
Imorgon är det dags! IMORGON! Herregud, kommer verkligen inte kunna sova inatt ;). Vi åker till Arlanda vid kvart i 7 imorgon bitti för att ta planet som går typ tjugo i 11 mot Newark airport! :D Gud jag är så glad! Men först och främst ska jag göra klart sista skolgrejen; hemprovet i SO.. Har gjort 1 av 2 frågot :P.  Men jag kan ju inte tänka på nåt annat än att jag om 24 timmar snart är framme i New York! :D Aja, nu måste jag sticka, ska ju hinna packa och ducha och äta middag ikväll också, ojdå! ;) Puss och hej, vi hörs om typ en vecka!! :D

Räknade dollar ;)

Hejsan!
Matchen igår var jättebra :) Hammarby vann med 3-0! :D Yey! Vi stod i klacken och det var ett väldigt tryck måste jag säga! Idag har det varit bra i skolan, inget speciellt har hänt. Såg påväg hem från skolan att alla Novembernumber av mina favorittidningar (t.ex. Cosmopolitan, Glamour, Elle) har kommit ut och det blir perfekt till 8-timmars-resan på fredag! Räknade mina dollar nyss också ^^! Jag älskar det, att stå och hålla i bunten med pengar och känna hur mycket man kan köpa! ;) Haha.

Imorgon slutar jag skolan 13:20, då ska jag åka hem och sen ska jag gå och noppa ögonbrynen kl 14:30 , man måste ju vara fin till New York ;)  Hihi, nu ska jag gå och unna mig lite nöje tänkte jag! Har pluggat hela dagen fram till nu typ :P Nästan.. Aja , hejdå!

Match ikväll!

Hej:D
Ikväll ska jag på derbyt hammarby-djurgården :). Hejar på Hammarby förstås ;) Har pluggat lite idag.. No och engelska. Kanska borde göra lite SO ? :/.. Men men idag är det endast 4 dagar kvar till New York!!!!! :D Kan inte fattar det(!), känns vekligen som om det var nyss jag sa att det var 2 veckor kvar! Eller en månad eller.. jaa ni fattar. Haha ska bli så himla kul så att det finns inte! Jag längtar såå mycket! Kommer bli det häftigaste jag har gjort än så länge i livet! (Hoppas jag iaf! ^^) Och det ska bli så skönt att komma bort från vardan ett tag också! Åååååh! :D Aja nog om det, nu ska jag fixa mig iordning inför matchen och middag på CiaoCiao! ;) Hej då!

Sunday

Hejsan
Igår kom Linn hit och vi kollade på 5 avsnitt av Gossip Girl säsong 2 och hade jättemys! Imorse kollade vi på det sjätte, och sista avsnitten som har kommit ut, och jag längtar redan efter fler! ;D Hehe.. Hon åkte vid 11:30 och sedan dess har jag läst ut Möss och Människor och det var fett sorgligt! :'( Menmen, imorgon har jag matteprov så det är bäst att jag övar lite inför det idag. Annars hade jag bara tänkt att ta det lugnt idag och kanske träna på friskis ikväll. :) Men nu ska jag i alla fall börja med matten.

You know you love me, XOXO! ;)

1 vecka kvar!

Hejsan
Idag är det fredag, yey! Har inte gjort nåt speciellt nu på dagen, ikväll hade jag tänkt att träffa lite friends! Och vet ni? Idag är det bara en vecka kvar tills vi åker till New York!! :D Det har gått så sjukt fort alltså! Det ska bli så himla himla kuuul! XOXO!!

I <3 Gray's

Hejsan!
Om fem minuter börjar Gray's Anatomy, älskar det pogrammet! Min onsdag har varit rätt så bra, slutar ju alltid 13:20 så det är feeett nice! Aja nu ska jag sticka iväg och ladda inför Gray's! Ciao!

9 dagar kvar till New York! (endast 6 skoldagar :D )

(~´_´~)

Hejsan
Allt går verkligen upp och ner. Det är som en lång ber-och-dalbana hela livet. Jag vet att det uttrycket har använts typ hundra miljarder gånger förut men jag menar det faktiskt. Ena minuten leker livet och man är så lycklig så man dör. Men sen andra minuten deppar man ihop och tänker på all skit som man har. Alla har ju nåt dåligt i livet lixom. Fast det kanske bara är tonåren, då det är såhär guppit - upp och ner..  Eller varar det hela livet? Jag mår faktiskt väldigt bra nu, förvånadsvärt. Ikväll vill jag må bra & vara lycklig. Hejdå!

11 dagar kvar till New York.


Urk!

Hejsanhejsan!
Har känt mig lite urken idag och jag vet inte riktigt varför. Imorse städade vi med klassen, rätt skönt med en långpromenad faktiskt, eftersom det nästan inte fanns något att städa, och jag fick mig en lång pratstund med Beatrice och det var riktigt roligt :) Fast efter det har jag bara tittat på massor av OC, käkat jordnötsringar och massa god & onyttig middag och legat i min säng och läst svenska. Hmm, troligen därför jag känner mig så urken, det känns väldigt tjockt & instängt. Och herregud(!) timmarna har bara flugit förbi alltså! Jaja, just nu sitter jag och kollar på "Se upp för dårarna" på 4:an, och än så länga tycker jag att den verkar väldigt kul!

Igår träffade jag som sagt Linn. Vi hade jätte trevligt och tog massor med fina kort! ;). Här är några..






Ha det bra!! <3

Linn!

Hejsan!
Snart ska jag sticka iväg för att träffa min älskling Linn. Vi ska nog ta en kaffe eller chailatte eller så To Go på Esspreso House och ta en promenix. Ska nog ta med mig en kamera så att vi kan fota lite och lägga in på bloggen sen kanske ;). Hon har ju tagit ut sin tandstälnning nu och jag vill att ni (eller den som nu läser bloggen) ska få se hur fint det blev! Det blev inget med tjejerna igår och det var ju lite tråkigt, därför hoppas jag på en bättre eftermiddag och kväll idag. Det kommer det nog bli också eftersom jag nu ska träffa Linn  ett tag och sedan äta tre-rättersmiddag! :D Men nu måste jag fixa lite grejer ! Hej då<3


Myrsjöloppet :)

Heej!
Idag är det fredag och det är så bra! Det enda som stog på schemat i skolan i dag var Myrsjöloppet, 6 km. Jobbigt jobbigt! Men jag är nöjd med den tid jag fick i alla fall, 30.05 , tycker att det var ganska bra, eftersom jag typ inte tränar längre :P Fast jag hade ju gärna kommit under 30-gränsen ;) men men. Det var i alla fal härligt eftersom vi slutade typ halv 11 ! Tihih ^^ ! Efter det hämtade pappa mig, asskönt! Väl hemma har jag bara tagit det lugnt. Ikväll ska jag träffa Elin, Bea, och jag hoppas på Lisa också! Skulle vara väldigt kul, :) Resten av helgen har jag inga direkta planer, imorgon är det middag med släkten på mammas sida , mysigt. Aja nu ska jag gå, puss & hej!

PS. Två veckor kvar till NYC idag!! DS.


Pappa är hemma!

Hejsan
Idag är det söndag och jag mår sådär måttligt bra. Känner att det är så himla mycket plugg.. förra veckan hade vi två prov, två inlämningar/redovisningar och en annan stor läxa. Och känns inte så mycket bättre den här veckan för det! Blääää.. Jag har gjort lite grann, men jag menar (..) idag kom pappa hem och det var länge sen vi sågs faktiskt! Plus att dom säger ju hela tiden i skolan att på helgen ska man vara ledig, inget plugg.. viiila! Och ändå har man inte en fri minut känns det som, ah!

Aja, nu ska jag faktiskt vara posetiv, pappa är hemma! Och inte bara några dagar utan lääänge ! :) Vi ska fira lite med att gå ut och äta ikväll på Mäster Anders :D I love that place! Har varit där två gånger förut som jag kommer ihåg, och det är supergott! Och pappa gav oss alla tjejer en present när han kom hem också, hihhiihi. Jag kan säga att det har med dollar $ att göra, yeeey! :D Påfyllning till New York-rese kassan kan jag ju säga, ;) har fått ihop en del nu, och det är bara 19 dagar kvar! Så jag har det väldigt bra ändå! ;D Hehe..

Men men nu ska jag gå , bye honeys!

PS. 1 November får vi tillgång till vår nya lägenhet, tihihii! ^^ DS.


En uppiggande onsdag!

Heej!
Min onsdag har varit väldigt bra faktsikt! Jag sammanfattar den lite såhär: Svenskaredovisning, som gick väldigt bra kändes det som. Sluta skolan 13:20, varje onsdag slutar vi tjugo över ett och det är så himla skönt! Man hinner verkligen med massa då. Hem & plugga det gick ganska snabbt och jag fick rätt mycket gjort! ^^. Jazzdans, som vissa vet kanske så har jag börjat på dans igen & det är lite svårt men ändå skitkul! Chailatte, när jag kom hem ifrån dansen var det ingen hemma (vilket jag inte hade räknat med) så jag blev utelåst ett litet tag :P. Men sedan när mamma och Carro kom hem hade dom köpt en Chailatte från Espressohouse till mig som jag ääälskar (eftersom jag fick vänta på dem ett tag). Topmodel final jag tycker topmodel är jättekul att titta på och idag var det finaaaal! Fast jag visste iofs redan vem som vann, men det gjorde faktiskt ingenting. Gray's Anatomy premiär, yeey äntligen är det dags för en Gray's Anatomy period igen, det är så mysigt att samlas framför TVn varje onsdag kl 9 och kolla på den roliga & bra serien! :D Och just nu så pågår den ju, så jag ska gå ner igen så att jag inte missar nåt ^^ . Puss!


I <3 Espressohouse!!

RSS 2.0