Första advent

Hejhej! :)
Idag är det första advent, en myspys dag. 2012 var grymt bra!! Verkligen sjukt bra, vi alla fyra satt på helspänn genom hela filmen och vi både skratta och grät :p haha! Ett bra biotips! :) Nu ska jag och Carolina iväg och städa (vårt jobb ;p) sen ska jag plugga och baka lussebullar och pepparkakor. puss!


2012

Heej :)
Igår var kul tills det spårade ur lite och vi var tvugna att åka .. :p men det var rikitgt roligt ett tag och det var många trevliga taggade människor där! :) Idag har jag pyntat lägenheten jättefin med julsaker och lyssnat på massor av julmusik !! Mysigt! Alldeles snart ska jag iväg och se 2012 med Agnes, Sofia och Josefin, spännande! Har velat se den jättelänge :). Puss

friday night

Hej söta läsare
Håller just nu på att fixa mig inför ikväll. Jag ska till en i min klass fest på Lidingö med Andrea och hennes kusin Julia, kul!! Ska ha på mig mitt nya paljettlinne från Jimmy Choo for H&M, lacklegging, en kort paljett kjol (som ska vara som en fortsätting på linnet eftersom det är för kort att bara ha linnet), Thomas Sabo armband och ringar från H&M. Nice :) Imorgon blir det julmys och så med familjen som sagt, får se vad som händer på kvällen! Men nu ska jag äta sen sminka mig och såå! pussss

Lill-lördag??

Hola ! :D
Idag gick jag i skolan från typ 8-16, länge tycker jag! Hemma har jag övat på franskapjäsen som vi ska spela upp imorgon ;) ojojoj hahah! Idag/ikväll är det ju "lill-lördag" men det bli ingen direkt partyyy för mig, ska däremot ta och mysa framför Gray's om några minuter, sen ska vi äta middag! ;p läängtar. Till helgen är det ju första advent, fredag blir det nog utgång, och lördag på dagen lite pyssel med familjen (jul-bak, dekorationer, musik osv) myssss :). Lördag kväll blir det kanske också utgång eller träffa nån kompis. Idag är det 4 veckor kvar till min födelsedag!!! Guuud vad det går fort! :p helt sjukt! Nu ska jag förbereda mig för Gray's. Ciao sweeties :)


Saknar USA - Laguna Beach

London eller New York?





Vad vill man ha helst, en jul i London eller New York?

Shopping i USA

  Forever 21

Ett år har gått

Aah jag orkar inte plugga , sitter bara och kollar kläder och annat på datorn... :p Förresten kom jag på att idag är det exakt ett år sedan vi flyttade till Kungsholmen ;) Ett år bara, det känns längre..

Klicka för att stänga fönstretSnygga! Från have2have.com


det var den mobilen...

Heejhej
Igår var jag ute med Andrea och Ronja och några av deras kompisar. Kvällen växlade mellan många olika humör ;) haha. Men det var riktigt kul.  Det blev tyvärr ingen klassfest hos Brunner, men det kanske blir nästa helg! :). Idag ska jag pluuugga :'( matteprov på tisdag...(hur ska det gå??) Men ikväll kommer mammi och pappi hem, ska bli mysigt. Men min mobil har gått sönder jag bli jätte arg!! I neeed it, seriöst! Får gå runt med mammas gamla nu som inte har mina kontakter :( . Ajaaa nu måste jag äta lite, ha det bra! :)


Vill ha


Utmattad

Hello world
Just nu sitter jag, Carolina, Sanna och Sophia och kollar Sex and the City. Mysigt. Jag är verkligen helt utmattad, gick väl och la mig runt halv 4 igår.. New Moon var gryym, Jacob är riktigt het! :) Så ikväll blir det iaf bara hemma och mysa, imorgon blir det kanske klassfest hos Isabelle(?) annars blir det typ lite tjejer där bara. Härligt! Snart är det 1a advent, jag längtar, då börjar jag med julförberedelser! :D  Have a great night! Kisses


Mörker

Vad det är mörkt ute nu!! I love it! Så otroligt mysigt =). Visst det är härligare med sommar och alla sommarkvällar men jag har absolut inget emot kyla, mörker och vinter för omväxling!! Ikväll blir det som dagt Twilight + New Moon!! Nice..! Idag har jag träffat Fredrika , vi bakade klaaaddkaka!! Hhahah så gott åå mysigt, hör också vintern till!! Mihihi. Förresten idag är det endast 34 dagar kvar till min födelsedag, ååh. Blev också bestämt idag att jag inte åker till Mötesplatsen i helgen så vad ska jag då göra?? ;) hmm i'll think of something... Nu ska jag göra läxor innan jag börjar göra mig iordning!!

Förresten, något annat jag önskar mig mycket är en liten sån här

Jag har fått ett sjuukt sug efter en liten katt på sistone och maine coon är verkligen världens finaste kattras. Åh vad jag saknar att sitta och gosa med en sån liten sötnos... Vill ha!!

Puss!


Önskelista

Bonjour mes chers amis!
Nu sitter jag här och gör franska läxa, min favoritsyssla!! ;) nädå så VRG:ig är jag inte ;p. Hahah. Kan inte riktigt koncentrera mig, lyssnar lite på Hotel Room Service , jag gillar den faktiskt :). Ikväll blir det Gray's Anatomy, mysigt ! =). Förresten!! nu är det typ dags för mig att gör min önskelisa, fyller ju år om drygt en månad och sen är det jul :D iofs kommer årets lista bestå av väldigt få punkter eftersom jag vill ha peeengar till New York!! I need it! Men än så länge är vill jag ha detta:

• Lackleggins

• Maskara - Diorshow, Lumene Blueberry Volume Mascara  eller Estée Lauder Sumtuous

• Massage/ansiktsmassage/ansiktsbehnadling

• Pengar!!!!




Tre riktigt bra maskaror :)

Trevlig kväll !!


London calling

Heey :)
Lite sent att vara uppe och pigg nu eftersom jag börjar tidigt imorgon men jag känner verkligen inte för att sova :p. hehe. Nu är äntligen allt klart för att skickas in till svenska skolan i London så om allt går som det ska åker jag i augusti nästa år. Oj vad spännande det är !! ;D Men nu ska jag nog faktiskt sova! Godnatt!!

Fil:Tower bridge London Twilight - November 2006.jpg


Paranormal activity

Hej!
Såg Paranormal activity på bio igårkväll, med Carolina, Melker,Sophia o Sanna. OMG vad läskig!! Seriöst, riiiktigt creapy!! (Elin du måste se den!) Idag var en lång dag, gick hemifrån vid 8 och kom hem vid halv 6, lite för länge för min smak, men jag var hos tandläkaren då också.. Ikväll ska jag äta Köttfärssås med spaghetti!! Vad länge sen det var jag åt det!! Gott =). På torsdag är det dags för Twilight+New Moon kväll, vad snabbt tiden har gått. Mihi, kul det ska bli. Nu ska jag plugga & ikväll ska jag och Carolina catch up på Gossip Girl, myys. Puss !

F A B U L O U S

Heey!
Jag och mamma var utanför H&M sergelgatan kl halv 6 imorse!! Fattar ni vad tidigt?? ;) Men då var vi också 9a och 10a i kön. Hahah. Det var typ bland det sjukaste jag har varit med om, alla människor var typ galna, först och främst var alla så taggade så dom typ darra de sista minutrarna innan kl 10 och när alla väl blev insläppta sprang alla och typ tacklades och bara tog allt dom fick tag i !! Men värst var det på sko&accesoar avdelningen, där fick vi komma in först eftersom vi var först i kön, men man fick bara vara där inne i 10 min så det var KAOS, skor överallt, alla testa och det var typ lika mycket personal där inne som kunder som försökte hjälpa till. Hahah, helt sjukt när man tänker på det, inte för att jag och min mamma var mycket bättre. Eftesom Carolina är sjuk och inte var med så köpte vi typ massor av skor, väskor o kläder till henne för att hon sen skulle få testa och säga vad hon ville ha, så när vi gick där ifrån var fyra stört stora påsar fullpressade med 7 par skor, 6 plagg, 1 armband och 3 väskor! Det var sjukt, folk tittade. Heheh.

Mina inköp blev till sist(efter ett antal om och men och byten med Carolina):
  

Och Carolinas:
   

Och mammas:
   

Kläder/skor vi ska lämna tillbaka (om nån är intresserad, allt är ju slut i butiken :p)
Stl.S&M.Stl.36.Stl.38.Stl.37. Stl.37.

Det var allt, nu ska jag åka hem till Agnes! Puss!


the weekend

Hola amigos! x)
Idag har varit en bra dag, gå upp, fixa mig, till skolan, leka på lektionerna, sluta skolan, till hamngatan och hem. :) Ikväll ska jag hem till Andrea för lite chill bara. Drar hem sen på kvällen eftersom jag ska upp early imorgon! Typ kl 6!! OMG, hihi! Sen ska jag träffa Freddie på dagen och på kvällen ska jag hem till Agnes för tjejkväll med henne och Sofia! Myyys med my lovely girls! :) Nu ska jag gå och ducha och fixa mig, XOXO ;) /little j haha

Been there, done that, messed around, I’m having fun don’t put me down, I’ll never let you sweep me off my feet,


Jimmy Choo for H&M

Rubrik: Bulletproof - La Roux


TAGGAD!

Ååh vad jag längtar till helgen!! Har haft en himla stark fredags känsla idag faktiskt! Vet inte vad det beror på, men hade faktiskt torsdags känsla igår så ;). Nu ska jag snart till tandläkaren, men whiii snart behöver jag inte gå dit mer!!! :D hihi. Imorgon ska jag hänga med min sötaste Andreaa :), på kvällen kommer lite människor till henne. På lördag ska jag som sagt upp tidigt för, ja ni vet (JIMMY CHOO!). Senare på dagen ska jag träffa Freddilicious i think. Och kanske har lite myskväll med Soffi och Agni sen!! Åååh så kul :D I<3weekends. Shit vad taggad jag är!! Juste, har typ bokat London nu! Ska bara skicka in papperna sen åker jag i augusti eller när det nu är! Omg vad kul det kommer bli, hela tvåan i London, LONDON!! Ska bli kul, häftigt & läskigt att ge sig ut i ett  annat land så helt själv, måste ju träna mig om jag ska bo i NYC sen så, shit jag vill bara resa typ överallt nu!! Jag ska göra och se såå mycket i mitt liv, jag tänker inte bara luta mig tillbaka och chilla (kommer såklart göra det ibland också) men jag vill ut, se, uppleva, få erfarenheter och jag tror absolut att den här Londonresan kommer vara ett startskått på det! :) Have a nice afternoon, kisses sweethearts ;)

Me love it


Typiskt SoHo NYC

Bad Romance

Är det förresten någon som har hört Lady Gagas nya, Bad Romance? :D Spårad och grym som alla hennes! ;)

Snart är tandställningen ute!!

Helloo!
Ikväll kommer mamma och pappa hem, ska bli väldigt skönt faktiskt :) Jag känner mig ganska duktig skolmässigt också, ska bara göra lite matte ikväll så är jag klar! peuh! hihi. Imorn bli det slapp dag, ska till tandläkaren, (där jag ska boka ett datum til uttadningen av min tandställning!!! :D), sen idrott haha. Sköön dag, whii! Nu ska jag börja med matten så jag blir klar nån gång, tänker inte vänta tills klockan är 23 sista kvällen igen... hehe, puss!

PS. Lyssnar på Bulletproof - La Roux


Fars dag

Hejhej!
Helgen har varit helt okej. :) Inget speciellt. Fars dag är det idag, min pappa är dock inte hemma så nej det blev inget direkt firande. Nedräking till New York 31 veckor!!! Puss

City girl

Hello :)
Sitter här och drömmer mig bort om alla fina Jimmy Choo grejer i H&M kollektionen, heheh. Om jag skulle köpa allt jag vill ha därifrån räknade jag ut att det skulle gå på cirka 8400 kr!! ;) bra där av mig! Sen prioriterade jag och då blev det cirka 3000 kr, haha. Men nej jag ska inte spendera så mycket, jag ska spara till NYC! Och jaa jag kommer tjata om resan till New York i typ varje inlägg för jag bara älskar det. Mitt hem. Känns faktiskt så, jag vill och ska bo där en dag :). Det är bara något jag vet!! När jag gick där på gatorna blev jag lugn, alla springande människor och tutande taxibilar får mig bara att känna att livet är galet, sprakande livligt och glatt. När jag hör sirener och trafik från mitt fönster här känner jag mig mer en del av något och det är så skönt att höra allt liv, att människor är påväg till och från events. Jag älskar att möta massvis med olika typer av människor varje dag och det gör mig faktiskt inget om någon okänd börjar snacka med mig. Jag kan gå runt på stan själv nästan hur länge som helst och bara titta mig omkring, lyssna på stadsljuden (eller iPod) och se människor åka bil, gå, shoppa eller jobba. Jag känner mig typ aldrig ensam när jag hör alla ljud, dessutom vet jag att jag bara kan gå ut om jag vill se och möta människor. Jag är helt enkelt en pure city-människa. Jag kan inte tänka mig själv bo utanför stan mer, vare sig det är Stockholm, New York, Paris eller något annat, i alla fall inte nu. Jag älskar att känna stadstrycket. Det gör mig taggad, manad och motiverad!

Btw jag lyssnar på Tik Tok igen, omg vad den är bra! Ha en bra fredagkväll, kisses from J! ♥

längtar redan :p

Haha jag längtar redan som en dåre till New York, oj vad vi kommer ha mysigt!! Annars har dagen varit lite sådär.. :/ vill gärna ha tillbaka ett geografi prov för att veta att jag iaf inte fick IG .. hehe. Är ensam hemma nu, Carolina jobbar och mamma och pappa har åkt till skåne igen. Jag var hos tandläkaren tidigare idag förresten och gissa vad?? Om ca 2 vecka kommer jag få ta ut min tandställning!!! Förstå vilken relief!! Ojojoj, då har jag ju nåt annat att längta till också ;) som ligger nåågot närmare i tiden! Nu ska jag plugga historia innan Carro kommer hem. Ciao mes amies !


Ahhhhh :D:D:D:D:D

Gissa vart jag och Carolina ska åka 13 - 20 juni i sommar?!?! :D


Hehe

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Haha nej.
2. Har du sett din bästa vän gråta? Jepp..
3. Vad åt du senast? Mackor med skinka :)
4. Har du fått någon komplimang idag? tror inte de :(
5. Har du varit med i en rättegång? Bara tittat.
6. Är du polare med grannarna? Nej, dom hatar mig, jag hatar dom ;p
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår med pappa
9. Har du haft en stalker? Njaa
10. Minns du dina/din musiklärares namn? TORE!
11. Hur bra är din syn? riktigt dålig faktiskt, haha
12. Var är dina syskon just nu? Tandläkaren
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? Jag var hos min tandläkare och han sa inget om att jag skulle få ta ut tandställningen (jag blev jätteledsen :p)
14. Vem ringde dig senast? Mamma
15. Vilken tid gick du upp imorse? 7.. :/
16. Vad ska du göra i helgen? Återhämta mig
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Hej! Nu är biljetterna släppta till New Moon. Köp/reservera din biljett på ..... /SF Bio" hehe ja jag är lite freak.
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? ähhh..
19. Vad finns i din bakficka? Inget
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Sov djupt
21. Vad är det första du gör på morgonen? Väljer kläder, vilket kan ta lååång tid :)
22. Vad ska du göra efter det här? Tyvärr franska

Ja kanske liite roligt :) Puss

Helt slut!!

Hej allihopa ;)
Jag är verkligen helt slut! Idag hade jag prov (argumentarande uppsats på engelska), jobbigt beeptest och fystest på idrotten, sen åkte jag hem, jobbade (tjänade 330 kr :D haha), och nu har jag äntligen gjort klart mitt historia arbete :p. Skönt! Nu är det bara matte kvar, men det är lugnt, det ordnar sig.. BTW fikade med min mormor och morfar idag och jag ska troligen ha 16års fest i deras hus 19 december!! Whiii vad kul :). Annars känner jag mig ganska bra faktiskt, inte så överdriver långt kvar till jullovet (=min födelsedag, julafton och nyår!!!) och jag har träffat freddie idag när jag jobbade hihi så mjaa livet är inte på så tok! ;) Nu ska jag göra matte, titta på Gossip Girl i think, sen soooova. Kisses! /Jenn

första november

Hello!

Halloween är över :(. imorgon bli det plugg med andrea. puss & godnatt !

PS. Grattis Agnes som fyller 16 idag!!!! :D

RSS 2.0