Sex And The City that never sleeps


Om jag längtar till i övermorgon när jag, Carolina, mamma, Soph o Sanna ska se tvåan på premiären? YES

Ångest

Jag hatar franska, min skola och samhälleprov, just nu. Jag gillar min kompis Bree, och hon åker snart tillbaka till USA..


Alors on danse

Shit vilken helg och vilka dagar! Projekt redovisning i torsdags, skönt att ha det över. Jag var med Bree i torsdags när vi slutade tidigt och i fredags var hon och jag först med Sofie, Palme, Felix, David och Joel (klassen) i en park och hade det skönt sen drog vi till Grönan, har inte varit där på två år, sjukt värt! Insane var bäst, annars älskar jag fritt fall och katapulten! När vi tröttna på alla fjortisar åkte vi till och grilla med folk i klassen. Idag har jag suttit med familjen på Skeppsholmen och myst, soft, och firat min fasters 50års dag! Ikväll taggade jag, emelie, elin, signe och alice (parallellklass) till alors on danse, kommer ha den låten på hjärnan i tusen år, sen åkte vi till Sebbe som fyllde 17 i onsdags och dansa loss! Nu är det absolut time for bed för mig. Puss sötisar!

Sommarkänslor


Hur härligt är det att sitta ute i linne i Stockholm och sola med sina söta kompisar?


Sitter nu o lyssnar på gamla sommarlåtar! För övrigt är jag helt hooked på Keshas "Your love is my drug". Puss!


I don't care what people say, the rush is worth the price I pay


Kajsa, Lovisa, Jojje och jag hos Agnes på valborg!

PS. Rubrik: Your love is my drug - Kesha

Gonna miss you like hell


So happy I could die

Vilken härlig dag hittills, jag och Bree vaknade vid NIO :o imorse och titta på Love Actually love it. Sedan fixade jag lite i lägenheten och drog ner till Mocco, ligger en minut från lägenheten, och åt lunch (chokladboll och smoothie hehe) med Jojje o Sofia. Hihi. Nu ska jag kanske plugga ett tag. Men sen vilja jag ut och gå runt på stan ett tag själv eller nåt! Ikväll ska jag ut på fest på Lidingö, får se om det blir sleepover också. Nice.


Kristi himmelsfärd aka två dagar ledigt

Grillkvällen igår var grymt mysigt, sommarfeeling gånger 1000! Nu har Elin precis åkt hem från mig, vi har gått runt o myst lite på stan och ätit ägg o bacon! Hihi. Ikväll kommer Bree hit och vi ska köra på lite chillkväll. Imorgon ska jag troligen luncha/fika med Lidingötjejern och sen ut på lidingö till kvällen! Puss

Lite bilder från igår kväll











Grillkväll!

Ikväll blir det lite grillkväll i skogen med några vänner eftersom det är SÅ härligt väder och vi är lediga imorgon! Ha en bra lill-lördag!


Ge mig sommar sommar sommar!

Let's have some fun, this beat is sick

Härlig helg! Lördagskvällen hos Bree var sjukt rolig! Mycket kul hände, men som man säger: what happened at Bree's stays at Bree's! (såvida det inte kommer upp på facebook, hehe). Nu är det chill som gäller, har fyllt i alla papper för svenska skolan idag. Hihi. Puss


LONDON BABY

Nu är det klart! Jag är antagen till svenska skolan i London!!!!! Åååh jag är så glad! Fast ändå väldigt nervös o rädd.. Men det kommer nog bli bra! OMGGGG igåår var Lady Gaga och det var seriöst det bästa och grymmaste jag sett!!! Helt sjukt vad hon är cool!! Tips att se henne om man har chansen!! I torsdags var jag på middag på Sinai Soong med Isabelle, Freddie och Elin, det var riktigt mysigt, jag åt pad thai som vanligt, mm love it! Hahaa. Idag fyller Bree år!!!!!!! Wiii! Och ikväll blir det feest och middag och henne, awesome! Nu måste jag börja fixa mig, puss, ha en bra lördag!

The Other Boleyn Girl

Jag och Carolina såg en film igår som av någon anledning fick mig att bli jättekänslig. Jag skrattade, grät, blev generad, exalterad och jag vet inte vad! Man vet liksom inte om den är hemsk eller lycklig, men mest är den hemsk tror jag. Den var sjukt kraftfull helt enkelt, jag blev verkligen insvept! Fast det kanske bara är jag för att jag är så fascinerad av historia, det är så sjukt, ingen kan liksom veta säkert vad som hände då på 1500-talet till exempel! Heheh, I know, nerd. Men det är en film som man verkligen borde se enligt mig i alla fall. The Other Boleyn Girl heter den. Det handlar om kung Henrik den VΙΙΙ av England och systrarna Boleyn. Nu är det history report som gäller! Pusss ♥


Natalie Portman och Eric Bana i The Other Boleyn Girl

Det blir mest en massa prat, om plugget och pop och bio såklart

Nu sitter jag här och gör ingenting igen. Varför kan jag fastna med blicken och bara sitta och tänka och märka helt plötsligt att det har gått jättelång tid? Antingen har jag mycket att tänka på eller så är jag bara trött och seg.. hehe. Jag har i alla fall pluggat ett tag nu och känner mig lite hjärndöd. Jag vill bara sitta och lyssna på massa gamla härliga låtar och tänka mig bort, det är ju trots allt vad jag gör bäst! Jag längtar så mycket till nästa helg då jag på fredagkvällen ska på Lady GaGa och på lördag fyller Bree 17 och vi ska ha en födelsedagsfest för henne! God kommer bli awesome. Men det är så sorgligt, jag kommer sakna henne så mycket när hon åker tillbaka till USA.. usch... Aja snart ska jag gå och kolla på Sex and the City, har inte blivit av på ett tag då pappa har varit hemma (då är det Vänner som gäller!) Pussar lovely!

PS. Rubrik: När vi två blir en - Gyllene Tider

The weekend!

Oj vilken amazing helg det har varit. I fredags var det mösspåtagning o jag blev riktigt rörd när Carolina stod med sin fina mössa på sig! Åh! Sen var det ju fort hem och tagga och fixa för valborgskvällen. Jag var ute på Lidingö hos bästa Agnes som hade middag och lite så! Underbara tjejer och killar och härligt drag! Alexandra i min klass kom dit också, så himla gullig tjej!! Senare på kvällen gick vi ut men alla brasor var släckta, hehe. Sov hos Agnes så var ju grymt trött igår. Jag gick på stan med pappa sen hem och däckade haha. Nu är det största pluggdagen, har sån ågren så jag döör! Men what to do? Om 6 veckor åker jag till New York så jag har inget att klaga på! Pusssxs


Jojje och jag på Rice förra helgen

RSS 2.0