inga komentarer..

varför är det ingen som kommenterar längre? :( de senaste 7 inläggen har jag fått en enda kommentar.    tråkigt, men sant. men , ni som läser denna blogg, jag tycker om er ändå ! :) ♥


H&M beställningen är här :)

Heej
Imorse kom H&M beställningen och jag blev riktigt glad för det ! hade beställt : tre linnen (baslinnen i vit,svart & brun), en top (en svart och vitmönstrad, jätte söt ^^), en blus (grå, som man kan ha ett svart skärp till) och en klänning (svart med rosett). Allting satt bra förrutom klänningen, som jag ska skicka tillbaka. plus att man får 10% rabatt på allt på H&M nu ifall man är medlem , så det fick vi också ! ^^ jag fick också ett träningssätt, som man fick på köpet, inte sådär jättefint, men bra att ha och träna i ! jaa, så det gjorde så att min morgon blev bättre .

efter jag hade öppnat och kollat på alla H&M grejer gjorde jag vofflor. mm, det var verkligen supergott, så länge sen jag åt det också ! sedan har jag skrivit mitt kärleksbrev, som var läxa över lovet i Engelska. rätt taskigt att ge läxa över lovet, eller hur? sedan har jag bara planerat mitt gympa-pass jag ska ha någon gång i skolan .

ikväll vid 6 nån gång kommer elin och beatrice hit, och vi ska ha lite middag och mys ^^ ska bli trevligt. så länge får jag se vad jag ska göra , kanske försöker ladda bilder på min shopping de senaste dagarna.!

Puss&Kram  /J

fredagskväll

hejsan !
just nu är det fredagskväll och jag sitter hemma :/ lite tråkigt är det ju, fast jag ska inte klaga, beatrice, som äntligen har kommit hem från Paris nu, frågade faktiskt om vi inte skulle göra nåt fast jag sa att jag inte kunde. Linn har nämligen varit här men åkte hem vid 8-halv 9 eftersom hon ska upp tidigt imorn. iaf, så tråkigt är det ju inte , jag har ju That '70s show ! ^^ som alltid gör mig på bättre humör. jag och Linn spelade lite SSX 3 , men inte mkt, sen kollade vi nämligen på Gossip Girl , det är såå spännande vid det avsnittet vi ligger på (vilket är 11 tror jag) , men vi kunde inte se mer, eftersom hon som sagt var tvungen att åka hem! men det var riktigt trevligt. tidigare idag har jag varit med min familj och farmor, vi var på NK, där vi köpte en del. mamma och pappa köpte ganska mycket, och jag fick en sjal till klänningen jag köpte igår :) sedan gick vi och åt en sen-lunch på ett väldigt mysigt ställe ute på djurgården. ja, sen åkte vi hem och inte långt därefter kom Linn, så det är absolut ingen dag jag klagar på! imorn ska jag träffa elin och beatrice, längtar.. ^^ är jättesugen på att se det bea har köpt. nu ska jag kolla på '70s!
Puss /J

dagens köp

Hej igen ! :)
nu är jag hemma från min ganska långa shoppingdag. först gick jag och pappa ut på stan för att elin skulle komma in lite senare. jag var på jakt efter en klänning till bröllopet ,  och det fick jag tag i också!! :D en rosa/röd-skimrig kortklänning utan axelband från Urban Outfitters ^^ den var superfiiin!och den kostade inte så farligt mkt ändå, 700 kr, jag hade räknat med att lägga ut mer. :) på Urban köpte jag också en väska, en liten, brun väska, som man ska ha sådär över axeln. väldigt söt tyckte jag :) . efter det gick jag och pappa till NK , där min farbrors fru jobbar på Rockport. så dit gick vi och där hittade jag ett par fina vår gympa-skor som jag såklart köpte ! men dem behövde jag faktiskt, har inga vårskor typ så.. ;) sen träffade vi elin på NK och hon och jag gick runt lite i olkia butiker. vi köpte födelsedagspresent till Lisa och elin köpte en tröja på MQ, en jättesöt gul ^^. sen åkte vi hem var för sig. vi ska typ träffas på lördag igen ! med bea(?)

dagens köp var alltså:
* Klänning från u.o.
* Väska från u.o.
* Skor från Rockport
* Present till Lisa (som jag inte kan säga vart det är ifrån)

förhoppningsvis kommer det in bilder på detta sen, men min kamera är konstig just nu :p. nä, nu ska jag gå och äta Risotto! Ciao<3


New York

Japp, nu är det bestämt! Vi ska åka till New York och bo på Hilton på höstlovet! ^^ kan inte beskriiiva hur mkt jag längtar! ska bli så mycket shopping: abercrombie and fitch, victoria's secret osv.! åh, det är verkligen en dröm man har haft sen man var liten!! det här kommer (förhoppningsvis) bli det häftigaste jag har gjort ! :)



kommer nog mer om detta senare  :) Puss<3

heej

Heej bloggen !
vaknade imorse vid halv 10, läste Gossip Girl , som typ varje morgon nu för tiden :p Jag bara älskar , älskar , älskar Gossip Girl, det är verkligen nåt jag rekomenderar!! iaf, idag ska jag nog träffa elin, vi kanske tar en tripp på stan eftersom det inte blev nåt i tisdags. :) jag ska kolla på en present på Lisa som fyllar på måndag! imorn ska jag och family kolla på klänningar till min morbros bröllop! det ska bli väldigt roligt , och mysigt! ^^ älskar att shoppa "finkläder" ! på lördag vet jag inte vad jag ska göra riktigt, kanske träffa Elin och Beatrice(som kommer hem från Paris imorgon) ?. på söndag vet jag iaf vad jag ska göra : äta brunch (som en avskedsgrej för att pappa snart åker tillbaka till Edinburgh), plugga och fixa mig inför skolan på måndaag. jaa ,det var nog det , här kommer en bild på Gossip Girl boken jag läser nu ^^


vår&sommar



jag vet inte varför, men när jag såg den här bilden blev jag bara glad. det känns som en riktig vår&sommar bild, längtar till den värmen !

idag släpps den ^^

jaa, ! vill bara börja med att säga att idag släpps femte säsongen av "That 70s show"! hihi det är såå bra och jag har längtat så efter den här dagen! haha. jag och pappa ska sticka iväg till Åhlens och köpa den lite senare.

igår var det väldigt mysigt, vi kollade på det sista avsnittet OTH som vi hade kvar (som beräknat :p) och vi kollade också på Borat, :S hehe. den var kul , men ibland blev det lite för överdrivet :p men det är ju en film som man typ "ska ha sett" så. :) men istället för att spela lite Buzz blev det SSX 3 (ett snowboard-spel), det var skitkul, typ 100 år sen jag körde det. jag och elin kom fram till att hon var bäst på "fristyle" och att jag var bäst på "race" haha :p. men det var iaf riktigt kul, och vi spelade typ i flera timmar :)

idag har jag inte gjort mkt, klockan är iofs bara drygt 12 än så länge, men jag har inte beräknat att göra så mycket resten av dagen heller. typ kolla lite på TV, blogga lite, plugga lite (kanske), hjälpa till att laga middag och köpa "That 70s show" såklart :) men vi får se hur dagen slutar ! nu ska jag nog leta efter en bild som jag kan lägga upp här på bloggen ^^ . hej så länge !

elin:)

HejAlla!
idag ska jag vara med elin, hon är på väg hit nu och jag ska möta henne vid odenplan 13:00. jag känner mig lite halv-snurrig bara, känns lite som att en huvudvärk är på väg :/ , hade ju lite feber igår, men inget imorse, vill verkligen inte bli sjuk! :( mne förhoppningsvis bättrar jag på mig lite. iaf, jag och elin ska nog kolla på lite OTH och kanske köra en omgång Buzz ;) haha, man vet ju aldrig. kanske ska vi kolla på Borat också. ^^ (om hon vill) egentligen skulle vi shoppat idag, men eftersom jag inte mår sådär jätte bra så tar vi det nån annan gång.´nä, nu ska jag nog gå ner och fixa till mig för att gå och möta elin. Puss ♥


Glad påsk! Lite i efterskott kanske :)

Hejsan!
Igår var det en superbra påskafton, det kändes som att jag gjorde allt man ska göra: umgås med släkt, få påskgodis/marsipan, äta massa god mat, och myyyysa! jag ska inte gå in på detalj om allt, men jag kan bara säga att.. allt det där gjorde jag! :D plus att jag fick 500 kr i ett påskägg från mamma och pappa! ååh, jag älskar dom :) vi var på mina kusiners landställe ute på mörkö, fast bara min ena kusin var med. men det var riktigt trevligt, vi gick in i deras lilla "småkalla" stuga, och satte oss framför en öppen brasa, så mysigt ! ^^ vi var där till c.a halv 8 och då (efter en massa god påskmat) åkte min familj och farmor hem till Sthlm igen.

idag vaknade jag vid.. (jaa, vad var det?) halv 10 kanske ?) vi skulle åka till IKEA på morgonen/förmiddan men vi kom typ inte iväg förrän vid 12 (vilket jag tyckte var lite sent eftersom jag skulle träffa bearice sen). men när jag pratade med henne när vi var på väg dit, visade det sig at hon skulle åka till sin mormor nu på dagen och inte på kvällen , så det passade perfekt :) vi var inte där så jättelänge, men vi hittade många bra saker, nya kuddar till mig t.ex. ;) efter det handlade vi på ICA kvantum och sendan åt vi på McDonald's ^^ hihi (hela familjen var med). sen åkte vi hem, och jag har faktiskt inte hunnit göra så himla mkt nu hemma, gnälla lite över en ond huvudvärk, kolla på TV, äta godis & marsipan och ha en ansiktsmask alldeles för länge. ja, i stort sett det har jag gjort. och beatrice ringde för typ 45 minuter sedan och sa att de skulle åka från hennes mormor nu, så vi ska nog ta en fika lite senare ! men nu ska jag äta middag , lövbiff, mumsigt ^^ Puss<3

PS. Glad påsk ! Lite i efterskott kanske ^^ DS.

image12

långfredagen

hejhej!
igår åkte vi hem från Holm rätt sent , vi spelade alla slags Buzz skitlänge :p, men det var väldigt kul! idag är det långfredagen, den dag det sägs att Jesus "dog" på. jag vaknade imorse vid 11 av att min syster väkte mig, (det var inte med mening av henne) aja, då gick jag upp och åt frukost, mamm&papp hade varit på ett konditori och handlat gottebröd ^^ ! sen gorde jag mig i ordning, och det kan jag säga tog låååång tid, var tvungen att göra en skönhets-renovering ;) haha(om ni tjejer fattar vad jag menar ?) men jag blev klar i tid och då åkte vi iväg till mormor och morfar. där var redan morbror med fästmö, mammas kusin med familj och mormor &morfar förstås! det har varit väldigt trevligt faktiskt, lite mysigt med släktträffar ibland ^^ vi har ätit påskmat och godis osv. vi är fortfarande kvar (bara min familj :P) och alla sitter och pratar om min morbrors kommande bröllop ute i matsalsrummet :) jag förstår vad ni kanske tycker, "åh , vilken tönt som inte kan hålla sig från datorn en kväll" , men asså jag kan faktiskt göra det ;) bara det att jag kände för att vara lite ensam ett tag och då tänkte jag att jag lika gärna kunde blogga lite! ^^ hihi! men nu ska jag nog gå och äta lite mer påskgiodis och kanske kolla på en film med syster!! får se när vi kommer hem ;) todels<3
 

myrsjöbloggen,

hejsan ! nu är jag hemma hos linn och vi har precis ätit suchi med våra föräldrar. idag i skolan fick vi tillbaka våra matteprov, fick MVG, ^^ yees! hehe, efter skolan skulle jag möta upp linn efter friends-mötet och då träffade jag också elin, och vet ni vad hon sa? jo, att vår skola, myrsjöskolan, har skapat en gossip blogg! (myrsjogossip.blogg.se)  haha, kan knappt tro det! :D det är väldigt kul att läsa, bara det inte går för långt, det är ju mest om vårt lag också(e-laget) :S hehe, men det är kul ! nu ska vi gå och äta tårta ! puss på er<3

nej!

neeeej! min facebook är borttagen!! :( tror att det beror på nåt med mina "networks"!! aaaah!! arg jag blir! ska fixa en ny snart! men det får bli nån annan gång.

hejsvejs!

innebandy på idrotten

hejsan! :D
som ni kanske märkte bloggade jag typ inte igår, berodde till mesta dels på att det inte hände ett skit typ :p men jag tänkte ta igen det idag!

idag var det kul i skolan, iaf i slutet . började med matte , det gick bra tror jag ;) (ska nog göra lite idag/ikväll för att ta igen lite). sen var det NO, det var kul, vi fick skriva frågor (viiilka som helst) till två homosexuella som ska komma till klassen och prata efter påsklovet. sen franska , vi kollade på en film, "Tillsammans är man mindre ensam" hette den på svenska, på franska hette den nåt sånt här: "ensamble c'est toi" haha, eller nåt :P den var ganska bra, vi har inte sett klart den än riktigt. efter det var det lunch , påskbuffe :D det var supergott! (eller aa.. godare än vanligt iaf) sen var det franska igen(vi hade dubbellektion) och då fortsatte vi kolla på filmen. :) efter det var idrott! det var kul den här gången , för jag tror att vår lärare tyckte jag var bra :) vi spelade innebandy, (vilket är en av sporterna man inte direkt kan säga att jag är bäst på :P hehe) och jag var i samma lag som beatrice och pontus(en kille i 8e1) och vi fick typ "det glänsande priset för sammarbete/lag-arbete" ! hihi ^^ och det kändes typ som att vi var rätt bra också :D

sen åkte jag hem, och nu när jag har varit hemma har jag typ bara fikat med min morfar ;) han kom hem till oss för att han ska vidare ut på stan sen :P hehe. ikväll ska jag typ kolla Grey's anatomy och Roomservice och mysa och så .. ^^

nu ska jag nog plugga lite, eller nåt! Puss (h)

"

Elin Plahn & Beatrice Herpel ♥
vänner,


måndag :)

hejhej :)
idag har det varit en ganska vanlig måndag i skolan. vid halv 4 åkte jag och beatrice in till stan för att shoppa, bara lite grann ;) vi gick till Götgatan och H&M där jag lämnade tillbaka en topp , som jag hade råkat köpa likadan som min syster :P hehe, och beatrice köpte, jag tror det var 3 toppar ! ^^ sen gick vi till Gina Tricot där vi båda köpte lite underkläder! sedan åkte jag till odenplan och handlade lite på konsum och gick hem. nu när jag har varit hemma har jag typ bara ätit, tortellini :) mumsigt! ikväll ska jag kolla på "Design: Simon och Thomas" och kanske äta en bulle eller två ^^ hihi! nu till påsk ska jag; skärtorsdagen: träffa familjen Holm (Linn och hennes familj), långfredagen: hem till mormor och morfar, påskafton: åka till mörkö och träffa farbror med familj och farmor, påskdagen: kanska träffa beatrice en sista gång innan hon far iväg till paris (hon ska vara där tis-fre, är såå avundsjuk!). som ni hör kanske inte kommer att vara så aktiv med bloggen under påsken , men jag ska försöka få in ett inlägg när jag har tid! resten av påsklovet ska jag nog träffa Elin för det mesta :D jag ska rida med famlijen på fredagen på påsklovet tror jag  :P haha , kommer ju gå så otroligt bra, ^^ nä, nu ska jag gå och umgås med.... nån, tror jag ! haha Puss på er (H)

baka baka liten kaka

hej allesammans!
vi åt hemmagjord pizza igår till middag (har jag sagt det? :S ) den var iaf  super god! :D samtidigt kollade vi på melodifestivalen. :) jag tyckte att det var rätt att Perrelli vann faktiskt, hon kommer nog ha störst chans i Europa, men jag tycker att Sannas balad var väldigt bra, och Amy.. hon är så söt :P :D  hehe, men som sagt så var det nog bra som det blev. på kvällen sen somnade jag i en fotölj , så jag kunde inte säga hejdå till Robert och Karolina (morbror och hans tjej alltså) när dom gick :/, men jag träffar dom igen på långfredagen.

imorse vid halv 10 vaknade jag med smink på och utan borstade tänder, nog för att jag inte orkade fixa mig igår kväll. :P så jag gick upp och tog bort sminket, sen gick jag ner och åt frukost : melon, annanas och amerikanska pannkakor :D mums! sen fixade jag mig lite i ordning. efter det gick jag och pappa och handlade på konsum. vi bestämmde oss för att baka bullar nämligen ;) haha, så det satte vi igång och gjorde, och det tog ett väldans tag. men nu är vi klara och det blev 50 smariga bullar! mellan varje jäsningen gjorde vi också chokladbollar , haha! :D så den här dagen har till mesta dels bestätt av bak :) fast jag har läst en del också, i "Hjärtans fröjd" (en bok vi läser i skolan). jag tycker faktiskt att den är riktigt bra . nu/ikväll ska jag nog kolla en del på vänner och äta bullar tror jag nog, så ni vet var ni har mig! :D ciao<3

bowling :D

Hej alla!
igår var det ganska kul, vi var i Älta från 20-23, hehe, bara för att vännerna vill se "12 stiches" ;) men dom var väldigt bra, (för att vara ungdomar då alltså). S.A.M.D. var rätt bra också, dom är väldigt gulliga iaf, hihi^^ sen var det myskväll hemma hos elin, inte för att vi var uppe nå sent , men ändå :)

vi gick upp väldigt tidigt imorse, vid 9 , för att beatrice skulle på nån handbolls-grej :) när hon hade åkt kollade jag och elin lite på "kvarteret skatan" , haha, det är såå roligt!! sen åkte jag hem, tsm med syster som hade sovit hos jessica. :) nästan direkt när vi hade kommit hem åkte hon och jag och tränade på friskis&svettis , hon gymmade med en kompis och jag körde medelgympa! :D hihi, är rätt nöjd över mig själv att jag äntligen kom iväg och tränade! ;) sen gick vi hem och duchade och gjorde oss lite i ordning för att gå och bowla:D det var väldigt kul att bowla faktiskt(kom precis hem), jag fick typ sky-höga poäng, enligt mig dårå, 131 poäng på en serie , typ rekord för mig :) jag bowlade tms med Carolina (syster), mamma, pappa, morbror och morbrors tjej :D nu ska vi alla äta typ och kolla på melodifestivalen :) . bloggar kanske senare och säger vad jag tyckte om festivalen. annars blir det nog imorgon ! :) Puss och hej <3

^^

hejsan
jag är just nu hemma hos elin och har precis duchat. idag har det varit ganska kul i skolan. :) började dagen med NO, där pratade vi mest om killars och tjejers könsorgan, haha.. :P på SOn har vi nu också börjat med temat kärlek, och vi pratade om könsroller :) och på svenskan pratade vi om kärlek i konsten! efter det var det lunch, raggmunk :D hihi jag tycker jättemycket om det ;) sen hade vi "elevens val" , alltså idrott ! vi gjorde lite stafetter och spelade fotboll, det var faktiskt väldigt roligt. i slutet av lektionen mötte vi 7c2 i fotboll och vi utklassade dem totalt! hehe, jag vet, dom är sjuor, men ändå ! ;) sen gick jag och elin hem till henne, och som sagt har jag precis duchat och nu sitter jag här och bloggar. :) snart ska vi iväg til stan för att först shoppa lite och sedan äta middag, det kommer bli jättemysigt! ^^ det kommer bli jag, elin, beatrice och förhoppningsvis eloise och lisa också ! sen ska vi nog iväg till älta för att lyssna på när några i vår skola spelar i ett band ;) hihi , men nu ska jag gå och sminka mig ! Puss puss (a)

Jojagog Älolsoskokaror Dodigog

haha, vi körde lite "rövar-språket" idag på bilden! såå kul! ;) iallafall om man inte har nåt annat att göra. :p det där ovan betyder "Jag älskar dig" , hihi ^^


...

hej alla!
idag har det inte hänt nåt speciellt , efter lunch åkte vi till en moské i skolan, eftersom vi håller på med Islam. :) det var ganska kul faktiskt, vi hade en bra guide och vi tjejer fick ta på oss ganska roliga "kappor" :P. när jag kom hem därifrån (moskén låg vid medborgarplatsen) åt jag lite mellis, och kollade runt lite på TVn. ikväll händer inget speciellt, men imorgon hoppas jag att det blir en kul kväll. ska träffa Elin, Beatrice och Lisa(?) och vi får se vad vi hittar på! :) men nog om detta , nu ska jag berättta kortfattat om kungsberget igår!

jag och beatrice började med att gå upp typ kl halv sex som sagt, och det gick rätt segt. :P men när vi väl var uppe satte vi lite fart och gjorde oss i ordning! sen gick vi till bussen i skolan, som skulle fara iväg vid sju. vi hann i bra tid och fick bra platser :) ditresan var kul, men man ville ju helst bara komma ut i backen nån gång ;) vi kollade i alla fall på nästan två filmer, hela "vi hade i alla fall tur med vädret" och nästan hela "Resident Evil (4?)". på den första filmen var det mkt skratt, men den var också väldigt långtråkig ibland, på den andra.., ja, vad ska man säga? den var blodig, och jag fick typ sitta och hålla om beatrice hela tiden :p

när vi var framme hämtade vi ut våra snowblades och åkte ut i backen så snabbt som möjligt ! från början var snön ganska bra, men när det hade gått ett tag började det regna, och snön blev slaskigare och slaskigare.. vid halv ett åt vi lunch, hamburgare :p det var riktigt gott , (mest för att man var såå hungrig :p) sedan åkte vi vidare och som sagt blev det slaskigare och slaskigare.. men vi hade kul ändå! vi var ju i gott sällskap! jag och beatrice åkte med lite olika hela tiden, men i slutet åkte vi mest med lisa, edgar, zack, viktor, mattias och jakob, det var riktigt kul :D vi körde i "hopp-backen" typ hela tiden! :)

nu var skid-dagen slut och vi skulle samlas vid bussen kvart i fyra. då var vi där och bussen-resan hem var cokså rätt kul, bara det att man var så blöt ! vi kollade klart på "Resident Evil" och sen kollade vi på "Liar liar" , den är ganska kul faktiskt :) dom flesta från klassen körde en lek, "tjugo frågor", det lät rätt kul, men jag var så trött att jag typ inte orkade tänka :p väl framme vid myrsjöskolan gick jag direkt till busshållsplatsen och åkte hem. när jag var hemma åt jag först, sen duchade jag, sen kollade jag på Grey's anatomy, och sen sov jag :p haha, jag var som sagt väldigt trött!

Nu ska jag göra svenska läxan tror jag, vi ses kanske :) Puss <3

P.S bilder från resan kommer kasnke nån gång, det var mest beatrice som tog kort, men vi får se hur det blir :)

hemma hos beatrice :)

hej alla där ute!
jag vet att jag sa att jag nog inte skulle blogga igen förrän typ på torsdag, men eftersom jag är hemma hos beatrice nu och hon duchar får det här bli ett undantag ! ;)  idag har det inte hänt nåt speciellt i skolan.. men efter skolan gick och beatrice hem till henne och lämnade min stora packning ;) sen gick vi till orminge centrum och köpte lite "matsäck" till imorgon på buss resan . :) ikväll ska vi nog inte göra så mycket, gå och lägga oss rätt så tidigt antar jag , eftersom vi måste gå upp typ halv sex imorgon!!! aah ! :O men det går nog bra  :)  nu kommer jag nog inte blogga igen förrän på torsdag i alla fall. :p om jag inte hinner nåt imorgon innan vi går! :D hihi! Pusspuss<3

måndag..

hejsan :)
idag var helt okej, vi började med att ha matteprov , problemlösnings-delen kl 8 på morgonen, jobbigt! men sen rullade skoldagen på ganska bra, vi hade ett till lättare matteprov senare på dagen. efter skolan tog jag och beatrice 471:an till slussen, sen åkte vi hem var för sig ;) nu när jag har varit hemma har jag inte gjort så mycket, planerat lite inför på onsdag, när skolan ska till kungsberget! yeehooo! :D ska sova hos beatrice i orminge tis-ons, eftersom vi ska samlas så tidigt. så jag kommer nog inte blogga igen förrän på torsdag, men då ska jag berätta om kungsberget och allt! :D nu ska jag kolla lite på "Disign: Simon och Thomas" hihi, vi hörs! Ha det bra :D Pusspuss <3

en mysig (lite försenad) födelsedag

hej alla ,!
igår var väldigt kul ! jag började med att åka ut till orminge c för att som sagt ha loppis med klassen. det var väl sådär kul :p men jag fick träffa massa vänner iaf :)

efter loppisen kom Linn ner till orminge för att möta upp mig, vi gick in till konsum och köpte b&j, sen gick vi hem till henne. väl där hemma satte vi oss ner och fixade min blogg, yeehoo, äntligen! (kommentera och säg vad ni tycker om nya designen) när vi var klara med det gjorde vi inte så mycket förutom att bara snacka ett tag.

sen gick vi ut på en prmenad i området, vi gick till lekplatsen, som vi alltid brukade gå till när vi var små och när jag också bodde där och snackade lite skit. sen gick vi hem och fixade till oss lite för att åka till Sickla och äta middag på en Italiensk resturang, detta var min födelsedags-present från henne+att vi skulle sitta och snacka skit och äta b&j hela kvällen (vilket vi gjorde:p) hehe. vi åt i alla fall middag och det var supergott , sen satt vi kvar ett lååångt dag på resturangen :p hehe men till slut åkte vi hem.. ;)

när vi var hemma "halv-såg" vi slutet av "Andra chansen", rättare sagt vi hörde bara vilka som gick vidare :p. sen satte vi på en film, "Varannan vecka" hette den och den var okej, lite kul. värd att se en gång, men inte fler. men det var ändå mysigt för vi skratta typ åt allt dom gjorde.. ;) hehe.. sen sov vi typ.

när vi vakna gjorde vi fattiga riddare! jättegott! (iaf enligt mig). sen åkte jag hem och hon åkte på fotbollsträning :) nu när jag har varit hemma har jag typ bara översatt en låt (one) och nu ska jag nog äta lite lunch !

Ha det bra! Puss(h)

hehe:p

bara så att ni alla vet så är jag ibland (ganska ofta) ironisk med saker och ting, även på bloggen. så jag vill gärna inte att ni misstolkar något jag skriver, när jag egentligen är ironisk, hehe. det var allt, bloggar kanske senare :) (h)


Buzz och OTH ;)

Hejsan!
Idag har varit en väldigt bra dag, hittils i alla fall . började skolan med NO där vi typ bara snackar om kärlek och sex hela tiden, vilket är väldigt roligt, haha. sen hade vi religions-prov vilket inte är fullt lika kul,! som ni kanske förstår. efter det var det svenska, som också är jätte kul nu eftersom vi har börjat med käääärlek där också :p hehe. sen slutade vi, tjugo över elva , yeeeh! :)

efter skolan gick jag och några utav mina underbara kompisar och åt (i skolmatsalen:p) det var pyttipanna , blääh! men kompisarna ville tydligen ha det. sen åkte jag, elin och beatrice till nacka forum för att köpa ett par hörlurar till hennes mp3, men det slutade med att vi även åt lite glass och åkte upp i tornet, (inte fövånande , jag vet)

efter våran trevliga lilla tur i nacka forum åkte jag och elin hem till mig och beatrice hem till sig, eftersom hon var tvungen att baka(till vår loppis imorgon, berättar mer sen). väl hemma hos mig laddade jag och elin upp med smörgosrån och buzz! såå kul! vi spelade typ jätte länge och tröttnade verkligen inte!! :D haha (inte jag i alla fall :p) sen kollade vi på ett avsnitt av OTH , som Lisa(sötaste vännen) och elin kallar one tree hill :) sen följde jag elin till odenplan och hon tog tunnelbanan på väg hem !

jag tror att jag ska äta ganska snart , sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen. överraska mig gärna med nåt kul! :)

Vår käraste, allra mest älskade klass 8e2 ska ha en loppis imorgon :p hhahaha... den kommer att äga rum i orminge c, kl 10-16. och jag ska stå där 11:30-13 så kom gärna och köp nåt, eller bara säg hej !

ville säga ett litet speciellt meddelande till elin: bara så att du vet så gillar jag nu dom här gubbarna ":p" mer än dom här gubbarna ":P" eftersom jag tycker att dom är.. ja,, helt enkelt bättre! :D haha

Puss på er alla (h)

torsdag.

hej alla! :)
sen senast jag bloggade har det inte hänt nåt speciellt, idag har jag pluggat MASSOR till religons-provet vi har imorgon ! men det känns rätt så bra nu. på lunchen idag åkte jag, l, b och e till orminge c för att köpa några "mat-kakor" eller nåt, det var en trevlig liten utflyckt, lite över de vanliga lunchrasterna! bara det att när vi hade ätit dom och var på väg tillbaka till skolan mådde jag lite illa.. :P

imorgon vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra , vi slutar tjugo över elva! wooho :D men jag är kanske med nån kompis, :) på lördag ska jag träffa linn och vi ska typ fira min födelsedag som var för drygt två månader sen, haha ;), men det kommer bli jättemys!  och på söndag ska jag typ plugga igen.. så mycket plugg! aja, nu ska jag gå och ducha.

och förresten bilderna jag skulle lägga in från bergsklättrningen , dom kommer nog inte läggas in här på min blogg.. hehe :P. men jag kommer kanske att ha nån utav dom som visningsbild nån gång och då kan jag säga till! :D  men på elins och beatrices bloggar kan ni däremot hitta lite bilder från utflyckten! deras adresser är: elinplahn.blogg.se och beaatriice.blogg.se

pusspuss(h)

skola., igen

hejhej :)
första skoldagarna har varit rätt kul, vi har börjat med tema kärlek i nästan alla ämnen :)

promenaden jag, elin och beatrice skulle ta i torsdags utväcklades till något annat, nämligen bergsklättring!! :D haha, men det var rätt kul och mysigt, för vi fikade lite och så när vi nått toppen ;) haha. kommer bilder sen !

hade inte tänkt att skriva så långt idag, nu är det ju gossip girl kl 8! glöm inte det kära vänner! ;) haha. pusspuss

RSS 2.0