Fortfarande förkyld :(

Hejhej
Känner mig på lite sådär halvbra humör, är fortfarande typ jättefökyld, så himla jobbigt att snyta sig hela tiden! Vill veekligen inte vara sjuk på min födelsedag och julafton, usch nej! Ska proppa i mig lite mandariner så kanske det blir bättre.. fast det hjälper nog inte i det här stadiet förresten =p. Är själv hemma, har varit hos Linn sen jag slutade skolan, vi rimmade på massa julklappar och hade skoj =D. Imorgon är det julavslutning, betygsutdelning, fika, mys och det där .. Skulle egentligen behöva vara hemma, men man vil ju ha sina betyg eller hur? ;) Åker till vårt landställe imorgon förresten och kommer nog inte hinna blogga innan det, och inte kunna blogga där så... GOD JUL! =) Nä nu ska jag kolla på SATC eller nåt sånt, kanske ringa nån god vän (a)! Hej då bloggisar <3

PS. Skulle ha laddat upp en bild, men det verkar inte fungera just nu :S DS.

Ny frisyr!

Heejhej
Idag har jag varit hemma från skolan, så himla oseriöst i skolan ändå... nämen jag mår faktiskt inte så bra, eller har inte mått så himla bra i alla fall, snyter mig typ HELA tiden =p. Aja, pallrade i alla fall iväg och klippte mig kl 17:00, det är stor skillnad säger jag bara ;), shorter and nicer! Men nu ska jag äta ananaspizza! Hejdå


Update : hos ELIN

Heejsan!
Känner mig på riktigt bra humör, är hos Elin och ska sova här! Vi ska kolla lite på Sex and the City nu. Vi har bakat idag till klassen - kladdkakemuffins! Imorgon ska vi på någon TV-inspelning tydligen och få pengar för det.. typ "Herren på teppan" hette den, någon som känner igen? I alla fall, fett oseriös vecka detta säger jag bara! Men men nu ska vi kolla på SATC som sagt! Hejdå.

PS. Om du/ni har tid kolla på Blondinbellas TV-pogram som går 20:50 måndag-fredag på TV400. Jag och Elin såg dagens JÄTTEROLIGT! =D DS.

Lucia !

Hejhej
Idag är det Lucia , mysigt mysigt. Känner mig mycket bättre i halsen, fast jag har blivit jättesnuvig (som beräknat). Ska träffa familjekompisar idag som sagt, får se om jag orkar hitta på nåt på kvällen. Aja nu ska jag äta frukost! Hejdå !

Sjuk.. :(

Hejsan
Idag har jag varit hemma, jag har jätte jätteont i halsen. Sådär som precis innan en riktig förkylning. Ååh vad jobbigt och bli sjuk nu! Jag hoppas bara att jag blir frisk till min födelsedag och julafton.. Det var ändå inte nödvändigt att gå till skolan idag, vi hade bara Luciatåg, film, pyssel och fika. Det hade ju varit mysigt , men man missade inget direkt :P. Har kollat på Vänner och lite Gray's anatomy idag, det ända jag har gjort.. känns lite deppigt, men jag mår ju faktiskt inte bra.! Imorgon ska vi träffa några gamla familjekompisar hela dagen så jag hoppas att jag mår lite bättre till dess i alla fall. Aja nu ska jag gå och ta en Ipren tror jag. Ha det bra !

16 dagar!

Hejsan!
Jag har knappt insett det, med det är ju bara 16 dagar kvar till min födelsedag! Ojojoj! Härliga tider. Jag älskar den här tiden verkligen. Nu är det andra advent, alla förberedelser inför julen har verkligen kommit igång. Ååh, så mysigt att fylla år, =). Igår färdigställde jag min önskelista, den blev typ en datorskriven sida. Perfekt ;-). Snart ska jag äta Tacos, mumsigt. Aja nu ska jag chilla framför Gray's Anatomy tror jag ! =) Hejdå!

Lycka

Hejsan
Håller just nu på att lyssna på p3 och höra vad olika religioner tycker att lycka är (detta är min So-läxa) och det är rätt intressant faktiskt. Vad är lycka? Jag känner mig lycklig när jag är lugn, glad och omkring människor jag bryr mig om. Men jag vet inte exakt vad det är.. Jag får ofta lyckorus, t.ex. om man får ett bra betyg på ett prov eller om man köper en riktigt snygg tröja, men det är sånt som inte håller så länge. Men hur får man då evig lycka? Det vet jag inte, jag tror att man mest får vara lycklig för stunden och leva i nuet, inte tänka mycket på att man måste vara lycklig hela livet. 
Svåra livsfrågror! Jag lyssnar också på om vad som, enligt religionerna, händer efter döden. Själv hoppas jag på att man återföds!

Aja , sånt här kan man tänka på då och då, men nu får jag sluta ;D

Här kommer lite gamla bilder! (Minnen!)

Italien, sommarn till 8an =)


Någon gång i 7an tror jag, eller sommarn till 8an. Kolla korta håret!


Jag och Lisa sommarn till 7an, satt och spelade Risk. Haha, söta vi var !


Påväg till skolavslutningen i 6an =)


Paris, höstlovet i 6an, guu vad varmt det var då!


Även här Paris, höstlovet i 6an. Tänk var liten man var ändå!

Tänker inte lägga upp några hemska bilder, ^^ för pinsamt! Ha det bra, hejdå! =)

RSS 2.0