gossip girl

just det, jag glömde att nämna att jag har läst ut tredje boken ur serien gossip girl :) jag känner mig väldigt stolt, den var nämligen på engelska och jag läste 40 sidor på hemvägen från Edinburgh, haha. nu har jag börjat på bok nummer 4, som vi som tur är har på svenska :P hehe, är lite trött på att läsa på engelska. för er som inte visste det redan så är jag ett stort fan av Gossip girl, både serien på TV och böckerna :) hihi, jag rekomenderar serien varmt,! men nu ska jag gå, puss och hej<3

hemma igen

hej alla,!
igår sent på kvällen kom jag hem från edinburgh :) det var jättemysigt att vara där och träffa pappi igen.

En sammanfattning av resan:
på söndagen när vi kom dit åkte vi direkt hem till lägenheten vi hade hyrt, det var rätt sent och vi var tvugna att åka ända från glasgow där vi landa. (:

på måndagen åkte vi till caféet/bageriet där papp har jobbat, och fikade lite, sen gick vi runt i edinburgh och då köpte jag ett litet, ja, vad ska man säga, ett litet städkit :P haha. men blev det ganska blåsit så vi åkte runt i bilen lite istället :Phehe.

på tisdagen åkte vi ut på "landet" i skottland och gick in i lite olika affärer och ett whisky destelleri (där man gör whisky). det var jättefint, som man kunde ana, ute på landet med massa kullar och sånt! :D

på onsdagen gick vi upp tidigt för att bestiga Edinburghs högsta berg :P ahah jag, mamm, papp, och Lukas(kusin) vandrade upp på berget och det var väldigt jobbigt :) hehe, när vi kommit ner igen gick vi hem och duchade och sånt. Vi åkte sedan till caféet och åt sämla, jag säger bara MUMS! (: haha, sen gick vi upp till slottet som ligger mitt i Edinburgh och kollade runt lite. efter det gick vi på Edinburghs mest turistaga gata (som Sthlms drottninggatan) och där testade pappi en kilt hihi, det var jätte roligt att se honom i den , fast det såg fatktiskt rätt bra ut också :). på den gatan köpte jag en 100% cashmere sjal/halsduk som var super fin, och väldigt bra till våren . jaa, sen åkte vi till caféet igen och köpte med oss lite matsäck. vi åkte nämligen tillbaka till flygplatsen i glasgow sen och hem till suedois igen (jag , mamm , carolina och Lukas åkte. pappa kommer hem på mån)

det var nog det,, :) det var i alla fall en väldigt lyckad resa och jag längtar tills jag kommer tillbaka till i april igen :) . men nu är jag hemma hos Beatrice och hon håller på att göra sig i ordning , sen ska vi och Elin nämligen gå ut på en promenad :)  det ska faktiskt bli jättekul ! kanske bloggar senare igen :)!

Ciao<3

Linn Holm !,

Limpan betyder SÅ mycket för mig, och ingen kan NÅGONSIN ta henne ifrån mig! ♥

ensam,,

hej alla (:

ikväll skulle jag egentligen ha varit med Elin och Beatrice, men eftersom jag var typ skittrött och kände mig lite sjuk så stannade jag hemma istället. och nu är jag hemma och bloggar och kollar lite på melodifestivalen, så det känns lite trist, men det är helt okej att vara själv ibland.

jag kan berätta lite om min dag. Linn och Mathilda sov hos oss från igår, det var jättemys. och på morgonen åt vi frukost ett bra tag. sen gick jag och Linn och fikade med Rebecka och Moa . det var riktigt trevligt, vi satt väl där på espresso house i typ två timmar :) . sen har jag inte gjort mycket mer, kollat lite på Sex and the City, och så. :)

imorgon åker jag till Edinburgh och träffar min pappi! kan inte fatta att det var tre veckor sen han åkte dit nu. heh =P men men, det ska bli jättekul iaf och vi kommer säkert ha så mysigt där :D
kommer hem igen på onsdag !

Ciao<3

blogg

hallo(:
har kommit på att det är rätt tråkigt och fult att skriva som överskrift till varje inlägg vilket datum det är, t.ex. 2/2, 5/2 o.s.v. så det ska jag sluta med! :D hehe. och om det är någon som vet hur man kan ändra det på de andra inläggen skulle det vara ursnällt om den kunde hjälpa mig med det (och samtidigt kanske hjälpa mig att fixa designen på bloggen :P ) hehe.
tyvärr hinner jag inte skriva mer för tillfället, kanske skriver mera sen. Hej så länge! <3

fre-lör

hej igen (: nu har jag inte skrivit på ett tag igen, kära vänner , ni skulle ju påminna!  heh.

idag skulle jag ha pluggat, men jag vaknade så tidigt att jag redan har gjort det :P. en fråga bara, vad brukar ni göra på söndagar? har ni nåt tips på nåt kul man kan hitta på? (kommentera gärna) men just den här söndagen tror jag att jag ska hjälpa mamma att jobba lite, och kanske följa med henne på en lååångpromenad med Doggy(som fyllde 9 år den 14de föresten).

fre-lör var jag sammanfattningsvis med Lisa, Freja, Elin och Beatrice. Jag tittade på "Lucky you" med Elin , Lisa och Freja på fredagen, den var rätt bra, mycket kärlek och mycket poker, så om ni gillar det kan det vara en film för er :) efter det blev vi så sugna på att köra lite poker så vi tog fram vår "silver-portfölj" :P med markar och spelade ! (jag vann!!) sen sov dem i alla fall hemma hos mig. Lördagen gick rätt snabbt, Freja och Lisa åkte hem, men på kvällen åt jag, Elin och Beatrice middag hos mig (beatrice fyllde nämligen 15! Grattis<3) och sedan gick vi och såg på P.S. I love you på Saga :) jäättebra film , men sorglig som bara den!! jag erkänner, jag grät ett antal ggr! efter bion berätta Elin en jättekul grej som hennes syster hade gjort! hahah, jag ser bara Elin framför mig, och tänker att det var hon som gjorde det!! :D:D:D haahahahahh. vi åkte i alla fall hem till mig sen , men det var inte länge vi var där, vi lyssnade bara på lite musik, sedan gick vi till Vasaparkan och gick en liten vända där med Doggy och sedan följde jag dem till t-banan. sen gick jag hem och sov, okej , inte riktigt sov, men nästan! ;P

ja, och nu är det då söndag, och jag hoppas på att nåt kul ska hända (= hehe , så ni får gärna ringa och dra nån kul vits eller nåt! :P

Ciao<3

semlor (:

heej vänner =)
idag har varit en rätt bra dag, och som alla nog vet är det ju fettistisdagen! :D yeehoo! det hyllar vi . hehe . så vi fick i alla fall semlor i skolan . mums! älska mandelmassa!! :P haha plus att jag tror att jag ska få en till semla ikväll också, det är ju verkligen supergott.

i alla fall så var skolan rätt bra också, gjorde klart min übersnygga ring på träslöjden. hihi(A) och har även gjort klart min neutralisationsrapport nu! yes! haha.

om en timme börjar Gossip Girl, som jag tänker se, (även fast jag redan har sett det) och innan det måste jag hinna ducha och lite så.

juste igår var jag hos skolsyster första lektionen och här är lite ren fakta om mig ;) ;
längd: 161,5 cm
vikt: 48 kg
syn: bra
hörsel: bra
min längd när jag blir äldre: knappt 170 cm - 170 cm ;)
o.s.v.
hoppas det var bra info. (a)

Ciao<3

3/2

hejsan!
som ni kanske märker bloggar jag lite oftare nu, ska verkligen göra det till en vana. igår i alla fall, jag var ensam hemma till typ halv tolv-tolv sen kom min syrra hem, med MASSA kompisar, och dom typ kom in till mitt rum hela tiden när jag pratade i telen/försökte sova. men det var helt okej, bättre det än att vara ensam ;) haha.. men men nu på morgonen var det några som hade sovit kvar (eller rättare sagt gick dom väl aldrig och la sig) och vi har typ städat lite och ätit lite frukost . resten av dan ska jag typ bara ta det lugnt och läsa lite tror jag . och om jag inte har nåt att göra senare kanske jag bloggar lite igen . hihi(a) men nu ska jag gå ner och kolla på TV med  dom andra !

Ciao <3


bild :)

hahah juste, bilder var det ju också! sitter på rättt dator nu och här bjuder jag på en bild på mig själv ;)

image9

helgen

heei!
i fredags åkte ma&pa till skottland , (: mammi  ser jag imorgon, söndag, men pappi ser jag inte förrän om tre veckor.. I'll miss you dad<3

igår var jag med elin, det var mycket trevligt. vi shoppade på dagen sen mös vi hemma hos mig på kvällen. vi kollade på dramafilm , skräckfilm och one tree hill , allt var supernice förutom draman som var rätt knäpp, så om ni nån gång vill hyra "Bröllopsnatten" (hette den så?!) så förbered er på att den är ANNOLUNDA! haha

vi vaknade inte så sent i morse, men vi gjorde typ ingenting, kollade på lite one tree hill, spelade lite buzz (hahahaha) o.s.v. sen kom lisa & beatrice och åt lite lunch hemma hos mig, det var mysmys. och efter ett tag kom min mormor och morfar, och bjöd oss på winerbröd och hämtade doggy,, hihi det var nice ^^   . lite senare på kvällen gick i alla fall jag , lisa och beatrice till esspresso house på kungsgatan och åt middag haha jag åt en scones! ;) och nu är jag hemma och bloggar lite.

hoppas alla ni bloggare mår super nice, för det gör jaag, förutom att jag är ensam just nu vilket är tråkigt och nästan lite läskigt :S men jag kommer över det ! haha! aja hoppas vi ses någon dag!

ciaociao<3


RSS 2.0