Miss you

Kom hem C!! ♥

New York in my heart














Passion for spa

Hejhej!
Nu är jag hemma från vår lilla trip och det var blandade känslor om den kan jag säga! Jag minns de här resorna som mycket bättre när jag var liten alltså .. :p Jag får lite rys när jag tänker på hur alla rusar till frukostbordet och smurgosbordet och allt vad det var för att komma först in, och varför egentligen? Man har ju redan förbokade platser. Aja, jag och mamma åt middag igår i Á la carte restaurangen som då var lite bättre (det var ingen buffé). Och resten av tiden spenderade vi mest på spat om jag ska vara ärlig. Igår fick vi varsin 50 minuters helkropps-massage, och innan det var vi ensamna i bubbelpoolerna i princip hela tiden, så himla härligt! Jag älskar mysiga spaer!! Det fanns en utomhus-pool längst fram i båten där vi satt ensamna jättelänge! Och idag har vi också badat massor på spa-avdelningen. Åh det var jättemysigt =). Vi spendede typ minst 2 timmar i tax-free-shoppen också! ^^. Jag köpte en läpp-penna från L'oréal och godis. Aja, ikväll ska jag inte göra nåt speciellt, om jag inte ringer E kanske.. ? =) Men ha det bra ! (h)

Birka Paradise =)

Heej!
Om någon timme ska jag iväg och åka på en liten miniresa med mamma, vi ska nämligen kryssa över till Finland ^^. Det som ingår i detta är alltså: tax-free shopping, massage i spa-avdelningen, sola, spela (I love it, och jag fastnar i det efter ett tag! God!), och spare-time med mamma. Ska bli riktigt mysigt faktsikt =) kommer hem imorgon vid kvart i 4. Längtar btw till när min kära syster C kommer hem från Åre!

På min och Es shoppingrunda igår blev resultatet: ett armband från Topshop, ring från H&M och skor från dna (väldigt söta, fast väldigt onödiga så jag får se om jag har dem kvar =/ ). Resultatet från dagens runda blev: ett ljusfat, som jag kan ställa mina kära doftljus på, från In och Finn ^^, två små ljusstakar från Indiska och lila, doftande värmeljus från Hemtex. Så det vart en liten inredningsrunda idag kan jag ju säga.

Nu ska jag gå ! Hejdå !

Mina nya skor! Vad tycker ni, ska jag behålla dem? =)

Shop 'til I drop

Hallo igen! =)
Jag är så grymt shoppingsugen!! Och på ALLT möjligt! Väskor, linnen, vårskor, pumps, kappor, armband, håracessoarer, Juicy-set, solglasögon, mascara ... you name it! Tur att jag ska gå en långrunda med E på stan imorgon! Nu ska jag se en romantisk komedi med Mami =) Hejdå!


By the way.. ME LOVE!

I <3 semlor

Hejsan hejsan!
Nu bloggar jag både idag och igår men det kommer inte bli någon vana! ; )

Idag träffade jag Linn, =) vi gick i Västermalmsgallerian, åt nudlar & semlor och kollade på äääälskade Gossip Girl. ^^ Vi ligger nu lika långt fram som the US. Jag älskar älskar älskar semlor btw! Jag vet att det inte är fettisdagen idag, men jag har ändå ätit minst 5 redan den här säsongen! Och imorgon blir det nog minst 2 till , haha..

Japp imorgon fettisdagen , kommer nog plugga en del faktiskt. Hemskt och tråkigt jag veeeet, men what do you do? Jag måste verkligen! Men jag ska dra iväg till Vete-katten någon gång också, det har ju blivit utnämnt till Sthlms bästa semla så självklart måste jag smaka!

Kollade igenom alla bilderna på vår kamera då den var totalfull och grät nästan åt alla New York bilder.. :( jag saknar det så mycket satt det är helt SJUKT! Tur att jag ska iväg till California med familjen i sommar ^^. Jag sak till Frankrike - Antibes på språkresa också, ska bli jättejättekul! =D



Love


E, jag och B på nyår

Kan inte hålla mig!

Heej igen! =D
Jag kan bara inte hålla mig från att börja blogga igen!! Det är helt sjukt, som ett beroende ;S.  jag slutade blogga för att jag bara skrev massa ointressanta saker och för att jag bara hade ett fåtal läsare, det kändes välidgt onödigt helt enkelt. Nu kommer jag börja ha sån där kod till min blogg, inte blogga alls ofta (får se hur länge det håller :p) och inte skriva ut hela namn och sedan får vi se vad som händer! Haha..

Hoppas ni har det bra allihopa iaf, det har jag! Hade myskväll med E igår, ikväll ska jag bara vara med familjen =). C är dock i Åre med M men jag har ju ma och pa ;). Ikväll kan ni kanske se mig på TV btw, på 6an kl 20:00, kanske inte världens bästa pogram precis men jag och klassen satt som publik så jag kanske syns någon gång! ^^ . Men nu sak jag gå och hjälpa till med maten, det blir lövbiff med potatiskrocketter och hemmagjord Bearnaisesås, mmmmmmh! Puss och hej !

RSS 2.0